Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De mooiste lingerie volgens mannen

De mooiste lingerie volgens mannen

De mooiste lingerie volgens mannen

Als het aan de meeste mannen ligt, draagt hun vrouw waarschijnlijk hele andere lingerie. Niet geheel verrassend zien de kerels hun vrouw liever in een bloot setje in een felle kleur met kant en steentjes, de dames kiezen daarentegen liever voor een mooie bh in het zwart of wit, die vooral lekker zit.

Uit een onderzoek van het lingeriemerk Bluebella, waar Daily Mail over schrijft, blijkt dat er grote verschillen zitten tussen de ondergoedvoorkeuren van mannen en vrouwen. De verschillen zouden zó uiteen liggen dat 76 procent van de ondervraagde vrouwen liever niet heeft dat hun partner een spannend setje voor hun koopt.

Kleine slip

De meeste kerels houden duidelijk van bloot. Zo’n 54 procent van de mannen kiest voor een zo bloot mogelijke beha en 37 procent ziet zijn vrouw het liefst in een zo klein mogelijk slipje. Helaas voor de mannen lijkt het erop dat ze regelmatig teleurgesteld worden. Van de ondervraagde vrouwen zegt 64 procent dat comfort het belangrijkste is als ze gaan shoppen voor nieuw ondergoed.

Rood is favoriet

Voor mannen is een rode bh overigens favoriet, vrouwen dragen daarentegen het liefst wit, zwart of vleeskleurig ondergoed. Gelukkig is er nog wel één ding waar de twee seksen het wel over eens zijn: de bh moet dezelfde kleur hebben als de onderbroek.

Shop de lingerie

Wij hebben een aantal lingerie-setjes voor je verzameld waar mannen wild van worden:

lingerie

1. Sapph Super Sexy voorgevormde beugelbh €36.95 €17.95
2. Sapph Super Sexy string €17.95 €11.95
3. whkmp’s OWN voorgevormde beugelbh €24.95 €12.95
4. whkmp’s OWN string (set van 2) €15.95 €11.95
5. Sapph Super Sexy voorgevormde beugelbh €34.95 €14.95
6. Sapph Super Sexy brazilian €17.95 €14.95

Bron: BuzzO