Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Betrapt door de kinderen: ‘Papa, vind je dat nu fijn met jouw piemel op mama’s buik?’

Betrapt door de kinderen: ‘Papa, vind je dat nu fijn met jouw piemel op mama’s buik?’

Betrapt door de kinderen: ‘Papa, vind je dat nu fijn met jouw piemel op mama’s buik?’

Mijn seksleven geef ik een… 8
Jeannette (36) is vijftien jaar getrouwd met Roelof (38), met wie ze drie kinderen heeft.

‘Over ons probleem hoor ik bijna nooit iets. Elke keer als ik de column van Elle lees, denk ik: zou zij er geen last van hebben? Zij heeft immers ook al oudere kinderen. Ik doel dan op de angst gestoord te worden tijdens de seks. Roelof en ik waren er jong bij en hebben drie kids van zes tot en met elf jaar. De jongste slaapt naast onze kamer en komt geregeld binnenlopen als ze een nachtmerrie heeft gehad. Ook zijn we door onze dochter van acht al een paar keer betrapt.

‘Mama, ik hoor je roepen, is alles goed?”, is nog de minst erge. De laatste keer stond ze in de deuropening te kijken: “Wat zijn jullie aan het doen?” Ik heb uitgelegd dat we aan het vrijen waren. Ze zei niets, maar de volgende dag vroeg ze aan de ontbijttafel: “Papa, vind je dat nu fijn met jouw piemel op mama’s buik?” Gevolgd door: “Zou ik dat ook lekker vinden als een jongen dat bij mij doet?” We zijn toen maar snel overgegaan op een ander onderwerp. Vroeger moesten mijn broer en ik kloppen als de slaapkamerdeur van mijn ouders dicht was. Dat wil ik niet, ook al heeft ‘de deur open’ veel invloed op ons seksleven. Ik kan me moeilijk ontspannen en voel altijd tijdsdruk. Een vrijpartij duurt bij ons maximaal tien minuten. Vandaar die 8 en geen 10.

Soms plannen Roelof en ik een weekendje weg samen, maar dan voel ik weer de stress van het ‘moet nu’. Alle zin verdwijnt dan: ik heb een bloedhekel aan verplichtingen. We doen het nu gemiddeld één keer per week. ‘s Morgens vroeg als de kinderen voor de tv zitten of ’s avonds heel laat. Soms beft Roelof me, maar ik pijp hem niet. Daar hou ik niet van. In de tijd van de aardbeiencondooms deed ik het nog weleens met zo’n ding om, maar volgens mij zijn die smaakjescondooms uit de mode.

We wisselen af in standjes. Roelof krijgt altijd als eerste een orgasme. Daarna maakt hij mij klaar met een trilei of vibrator. Ik was 25 toen ik mijn eerste orgasme kreeg, met behulp van een trilei. Sindsdien zijn speeltjes onderdeel geworden van ons seksleven. Ons naspel bestaat uit heerlijk in elkaars armen nagenieten. Als er dan een huilend kind de slaapkamer in loopt, is de schade beperkt’.