Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oh baby: Mensen met deze drie sterrenbeelden worden in 2022 zwanger

Oh baby: Mensen met deze drie sterrenbeelden worden in 2022 zwanger

Oh baby: Mensen met deze drie sterrenbeelden worden in 2022 zwanger

2022 wordt door velen gezien als een nieuwe start. Maar voor sommigen ook de start van een nieuw leven. Deze drie sterrenbeelden raken gepland (en ongepland) zwanger in 2022. Misschien komt eindelijk je langgekoesterde droom tot vervulling of blijkt het eerder je grootste nachtmerrie uit te komen, lees mee!

Stier

De Stier is erg zelfverzekerd en ervaart dus weinig stress. Ze heeft vertrouwen in haar lichaam en dat komt een zwangerschap ten goede. Stieren zijn consequent met het nemen van de dagelijkse dosis vitamine en leven erg gezond. Echter zijn Stieren wel gevoelig voor verandering. Dit kan wanneer ze zwanger zijn zorgen voor mood swings.

Leeuw

De Leeuw is ontzettend eigenwijs en denkt dat een zwangerschap hen niet zo snel overkomt. Bij dit sterrenbeeld is een zwangerschap daarom ook vaak een verrassing. De Leeuw staat graag in het middelpunt en leest graag iemand de weg. Ook hebben ze een helder toekomstplan voor ogen. Is een Leeuw zwanger, dan staan ze maar al te graag in de belangstelling. Aan compromissen doen ze niet, zij kiezen de naam van de baby.

Lees ook
Herkenbaar? Mensen met deze drie sterrenbeelden zijn de grootste stresskippen tijdens kerst

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is erg praktisch ingesteld. Maagd zorgt er namelijk voor dat ze al taken haar zaken helemaal op orde heeft en dat ze alles samen met haar met haar partner heeft uitgezocht. Zo weet de Maagd precies wanneer ze moet menstrueren, haar eisprong heeft en wanneer ze zou moeten testen op een mogelijk zwangerschap. Maagd loopt vaak al 10 stappen voor en wil graag weten waar ze aan toe is. Dit sterrenbeeld leeft erg gezond, maar mag soms wat minder kritisch naar zichzelf zijn. Laat soms dingen los, niet alles hoeft perfect geregeld te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty images