Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Geef je vrienden op: ‘Married at First Sight’ zoekt mannelijke deelnemers

Geef je vrienden op: ‘Married at First Sight’ zoekt mannelijke deelnemers

Geef je vrienden op: ‘Married at First Sight’ zoekt mannelijke deelnemers

Het zesde seizoen van Married at First Sight is pas net ten einde, maar de makers van het populaire trouwprogramma zijn nu al op zoek naar nieuwe kandidaten. Het grote probleem? Veel vrouwen geven zich op, maar lang niet genoeg mannen willen meedoen!

Married at First Sight zoekt mannen

Het is dus de hoogste tijd om die ene mannelijke vriend, leuke buurman, gezellige collega of misschien zelfs wel je broer op te geven! Presentator Carlo Boszhard vertelt bij Jinek: “We hebben heel veel dames die mee willen doen, maar te weinig mannen.”

Meer mannen = betere matches

Hij denkt zelfs dat dit een van de redenen is dat het maken van matches niet altijd goed lukt: “Daardoor is het lastig om goede matches te maken door de experts. We moeten dan ook veel dames teleurstellen. Dus hopelijk zijn er meer mannen die durven. Mannen geef je dus op voor Married at First Sight!”, aldus Carlo.

Weinig succes

Toegegeven: we snappen het stiekem best dat de aanmeldingen uitblijven. Laten we eerlijk zijn: hoeveel stellen zijn er na zes seizoenen nog bij elkaar? Twee? Ook het laatste seizoen was niet heel bemoedigend. Deze week kwam naar buiten dat ook Aron en Monique, het laatste stel dat nog bij elkaar was, zijn gescheiden. Geen enkel stel is dus nog bij elkaar!

Lees ook
Fijn nieuws voor Mick na pijnlijk ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik heb iemand op het oog’

Mooie ervaring

Maar, als je de stellen die uit elkaar zijn vraagt of ze spijt hebben van hun deelname, dan is het antwoord bijna altijd ‘nee’. Negen van de tien keer hadden ze de ervaring voor geen goud willen missen. En mocht je nou toch een gebroken hart overhouden aan het programma, dan ben je in ieder geval wel in één klap BN’er geworden, en zijn er vast een aantal kijkers die wel eens een beschuitje met je willen eten. Kijk maar eens naar het televisieprogramma Married at First Sight: Second Chance. Dus, mocht je een mannelijke vrijgezel in je vriendenkring hebben, geef hem op! En als het programma hem niks lijkt: de inschrijvingen voor een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave zijn ook nu geopend!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan. | Beeld: RTL