Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Langere vrijpartij

Langere vrijpartij

Veel mannen en hun partners kunnen erover meepraten: te snel klaarkomen in bed. Nu hoeft dat niet direct een medische oorzaak te hebben; mannen komen nu eenmaal sneller en makkelijker klaar dan de meeste vrouwen. Ook zijn er maar weinig vrouwen die van penetratie alleen klaar kunnen komen. Deze verschillen hoeven geen nadeel te vormen, het zorgt er juist voor dat je lekker met je partner kan experimenteren om het voor allebei fijn te maken.

Nu kan je behalve je fantasie te gebruiken ook allerlei trucjes en hulpmiddeltjes inzetten die een handje kunnen helpen om langer seks te hebben. De bekendste is waarschijnlijk medische middel, Viagra. Voor mannen en vrouwen die liever iets minder chemisch willen proberen, kunnen verschillende speeltjes, maar ook crèmes en sprays, een uitkomst bieden. Hieronder een vijftal producten uit de selectie waar voor ieder wat wils bij zit om het allemaal net een beetje langer te laten duren, waardoor je weer even net wat langer kan genieten samen.

Siliconen penisverlenger
Door deze siliconen penisverlenger te gebruiken, krijgt hij net dat beetje extra dat nodig is om jou te plezieren. Niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte dankzij de speciaal gepositioneerde nopjes. Tegelijkertijd zal hij net een beetje minder voelen, waardoor hij het langer uit zal kunnen houden.

Een pil
Toch liever iets slikken? Venicon is dan een goede optie. De bestanddelen in de Venicon-tabletten zorgen ervoor dat zijn erectie langer zal duren. Tegelijkertijd heeft het ook een voor de geest ontspannende functie en geeft het zelfvertrouwen. Het werkt dus voor zowel body als mind! Bovendien is er ook Venicon voor vrouwen.

Spray
Of spuit je liever? Deze spray is bedoeld om de ejaculatie uit te stellen. Spuit wat van de Black Stone-spray op de penis, de zenuwbanen worden zo direct ontspannen waardoor de gevoeligheid af zal nemen. Resultaat: het klaarkomen wordt uitgesteld.

Crème
Ga je voor liever voor smeren? Met deze sex control crème kunnen mannen een vroegtijdige zaadlozing tegen gaan. Eenmaal hard, is het enige dat je hoeft te doen wat van deze crème op zijn penis te smeren en in te masseren en hij zal weer wat langer mee kunnen doen!

De cockring
Een klassieker, maar dan wel in deze sensuele uitvoering van Lelo. De Tor is misschien wat duurder dan de “gebruikelijke” plastic of metalen cockring, maar dan heb je ook wat! Bovendien is deze speciaal voor stellen ontworpen. De Tor zal voor hem voor een langdurige erectie zorgen, terwijl hij jou met zijn zes verschillende trilstanden fijn zal laten genieten.