Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Kiss me more: dit zegt de kus van je partner over jullie relatie

Kiss me more: dit zegt de kus van je partner over jullie relatie

Kiss me more: dit zegt de kus van je partner over jullie relatie

Vind jij kusjes krijgen van je partner ook zo fijn? Hoe jij een kus van je partner krijgt, zegt veel over jullie relatie. Lees mee en kom erachter wat de kus betekent.

Een kus op je wang

Wanneer je een kus op je wang krijgt hoeft dat niet te betekenen dat je een slechte relatie hebt. Een kus op je wang is vaak het teken dat je nog niet zolang in een relatie zit. Nooit een kus op de mond? Dan kan het zijn dat de relatie alleen maar iets vriendschappelijks is.

Een kus op je buik

Oeh la la, krijg je een kus op je buik dan is dat best intiem. Je buik bevindt zich op een plek niet ver van je intieme zone. Het is een teken dat je partner zich vertrouwd bij je voelt. Vertrouwen in een relatie is erg belangrijk, jouw relatie zit dus wel goed.

Een kus op je mond

Voor velen bijna de normaalste zaak van de wereld. Bij het afscheid nemen even snel een kusje op de mond of een intense lange kus. Het is een teken dat je partner even tijd voor je neemt en echt van je houdt.

Een kus in je nek

Kusjes in je nek worden vaak gedaan tijdens het voorspel om een ander te verleiden. De meeste worden er erg opgewonden van. Gebruiken jullie vaak kusjes in je nek dan zit het met elkaar verleiden en jullie seksuele inspanning  wel goed.

Een kus op het voorhoofd

Een kusje op het voorhoofd, het heeft iets schattigs en vrouwen zijn er dol op. Zo’n kust geeft vaak een veilig gevoel en betekent dat iemand veel om jou geeft. Het wakkert de vlinders in je buik weer aan.

Lees ook
Eva is hetero maar sekst met een vrouw: ‘Bij porno geniet ik als een vrouw klaarkomt, ik weet hoe’

Over je hele lichaam

Hierover hoef je niet te twijfelen. Een partner die kusjes over je hele lijf geeft, voelt zich erg tot je aangetrokken. Een stukje intimiteit en vertrouwen. Het beste recept voor een goede relatie. Dus kus er maar op los!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty images