Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Is dit de nieuwe dickpic? Radio-dj Hannelore Zwitserlood waarschuwt voor de ‘cumtribute’

Is dit de nieuwe dickpic? Radio-dj Hannelore Zwitserlood waarschuwt voor de ‘cumtribute’

Is dit de nieuwe dickpic? Radio-dj Hannelore Zwitserlood waarschuwt voor de ‘cumtribute’

Hannelore Zwitserlood (46) heeft een bijzonder verzoek van een haar volgers gedeeld op haar Instagram Stories. De radio-dj, ook bekend van Special Forces VIPS, deelt een bericht van ene Frank. Deze Frank vraagt of hij een ‘cumtribute’ van haar mag maken. Hannelore heeft geen idee wat dit betekent en vraagt haar volgers om hulp. 

Weet iemand wat een cumtribute is?

“Ik wil het niet ongevraagd doen, vandaar dit berichtje. En ik hoop dat ik je niet beledig”, begint Frank zijn bericht. Hannelore schrijft op haar Instagram: “Weet iemand wat een cumtribute is? Als ik zoek op Google wordt er van alles geblokkeerd. Dus het is vast nasty.”

En Hannelore heeft gelijk. Het blijkt behoorlijk nasty te zijn. Het heet een cumtribute als een man ejaculeert over een foto van het gezicht van een vrouw. ‘Oh, gadverdamme!” reageert Hannelore dan ook.

Volgers waarschuwen

Hannelore besluit om haar volgers te waarschuwen voor de cumtribute. Ze schrijft: “Blijkbaar is het de nieuwe versie van de dickpic. Ik zie in mijn DM’s dat veel vrouwen het ook niet wisten. We zijn nu dus gewaarschuwd. Blokkeren, huppetee!”

Lees ook
Henk: ‘Wat bezielt een man om een dickpic te sturen?’

Bekende personen

Voor wie de cumtribute nog niet kent, geen zorgen. Volgens seksueel therapeut Mark Meijers wordt dit vooral gedaan bij beroemde personen. Hij stelt dat de vorm van seks een beetje vreemd klinkt, maar dat het volledig onschuldig is.

Daarnaast is er tegenwoordig veel meer mogelijk met de zogenaamde cumtribute. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van foto’s, met de huidige technologie is van alles mogelijk. Het fenomeen komt zelfs voor in pornofilmpjes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws, TOP Seksleven | Beeld: BrunoPress