Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dé hete sekstrends van 2022 waar jij het warm van krijgt

Dé hete sekstrends van 2022 waar jij het warm van krijgt

Dé hete sekstrends van 2022 waar jij het warm van krijgt

Misschien heb je het punt bereikt dat je je lover perfect kan verwennen of weet je tijdens een solo ronde precies wat je wilt. Maar het kan geen kwaad om te blijven experimenteren. Spice it up in de bedroom deze herfst met behulp van deze hete sekstrends. Sta jij ervoor open om alles een keertje te proberen?

Menstrubation

Herken jij de woordspeling? Masturbation + menstruation = menstrubation. Als je ongesteld bent, heb je vaak last van krampen en een wat slechter humeur. Het is daarom juist dé tijd van de maand om jezelf te verwennen.

Uit onderzoek is gebleken dat orgasmes helpen tegen pijnklachten tijdens de menstruatie. Nog meer reden dus om jezelf te plezieren tijdens je maandelijkse feestje.

Outercourse

Intercourse is volgens velen het hoogtepunt van de seks. Vaak wordt hiermee, straight to the point, penetratie bedoeld. Outercourse heeft te maken met alles behalve dat: droogneuken, een massage, het voorspel of dingen zoals samen masturberen. Vergis je niet in hoe opwindend het kan zijn om alles behalve the real deal te doen.

High-tech seksspeeltjes

High-tech seksspeeltjes geven jouw liefdesleven een extra boost. Met bluetooth speeltjes kan jouw lover je verwennen terwijl hij mijlenver bij je vandaan is.

Of je kan het extra spannend maken en samen een dagje op pad gaan, wetende dat iemand anders de controle heeft. Maak het zo wild als je durft!

Vanille seks

Het is een trend om wat kinkier te zijn in de slaapkamer. Je hebt misschien wel eens een slag van het kinky-zweepje meegekregen. Heerlijk, van tijd tot tijd. Maar soms moet je even terug naar de basis: een simpele vrijpartij zonder speeltjes en zonder bijzondere standjes kan namelijk zó intiem zijn. Jij en je lover, gewoon in het moment met z’n tweetjes.

Lees meer
Dít zijn volgens onderzoek de meest gemaakte fouten tijdens de seks

Experimenteren met open relaties

Sommigen krijgen de kriebels bij het idee dat ze hun partner moeten delen, anderen vinden het juist opwindend. Communication is key in een goede relatie, en wie weet krijgt jouw liefje het ook wel warm van het idee om een open relatie aan te gaan.

Dit betekent niet meteen dat jullie allebei constant wilde nachten met een ander hebben. Het kan ook gaan om een keertje een trio trio, of toekijken terwijl jouw partner een ander zoent in de kroef.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: nsmbl, woman and home | Beeld: