Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Déze goede voornemens zou ieder koppel moeten maken voor 2022

Déze goede voornemens zou ieder koppel moeten maken voor 2022

Déze goede voornemens zou ieder koppel moeten maken voor 2022

We hebben 2021 inmiddels achter ons gelaten en kijken vol goede moed naar het nieuwe jaar. We hebben onze doelen weer gesteld. Maar misschien kun je er toch nog een paar aan je lijstje toevoegen. Déze goede voornemens zorgen namelijk voor een nog betere relatie in 2022. 

1. Financiën

Voor veel koppels zijn de financiën vaak een groot discussiepunt. De stress hiervan kan een grote druk op jullie relatie leggen, en dat wil je natuurlijk niet. Misschien was afgelopen jaar wel een enorme uitdaging voor jullie, maar zijn nog steeds bij elkaar en daar mag je ook trots op zijn. Probeer daarom alvast doelen op te stellen voor het nieuwe jaar. Zorg er wel voor dat deze realistisch blijven en dat deze doelen jullie meer vrijheid of zekerheid kunnen bieden. Ga daarom met elkaar in gesprek en bespreek onderwerpen als sparen, het kopen van een huis en hoe jullie op een slimme manier met geld om kunnen gaan.

2. Koppel

Tijdens corona hebben koppels het ook niet altijd even makkelijk gehad. Grote kans dat jullie allebei vanuit huis hebben moeten werken en er behoorlijk wat spanningen en irritaties zijn ontstaan. Ga daarom eens het gesprek aan met elkaar. Wat gaat er goed in jullie relatie? En aan welke dingen moeten jullie echt nog gaan werken? Misschien kunnen jullie wel beter gaan communiceren en meer dankbaar zijn voor wat jullie al samen hebben mogen meemaken. Ook kun je samen met je partner goede voornemens maken op het gebied van seks en intimiteit.

Lees ook
Goede voornemens: déze 3 sterrenbeelden gaan sowieso hun doelen halen

3. Persoonlijk

Het kan zijn dat je heel gelukkig bent in je relatie, maar ben je ook gelukkig als individu? Want dat is ook heel belangrijk! Maak daarom voor jezelf ook individuele doelen. Misschien wil je nog wel een mooie reis gaan maken in je eentje in de toekomst of wil je nog van baan veranderen. Bespreek dit met je partner. Zo kunnen jullie elkaar motiveren om aan deze doelen te gaan werken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages