Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > ‘Geheim’ voor grotere borsten

‘Geheim’ voor grotere borsten

‘Geheim’ voor grotere borsten

Heb jij kleine borsten? Misschien vind je dat juist mooi. Toch is het leuk om te weten dat je geen plastische chirurgie of dure crèmes nodig hebt om ze te vergroten. Het enige dat je hoeft te doen is je eetstijl aanpassen. Het geheim zit hem namelijk in: sojabonen!

Fyto-oestrogenen

En niet alleen in sojabonen. Ook in lijnzaad en tofu. In deze drie voedingsmiddelen zit namelijk de stof ‘fyto-oestrogeen’. Om veranderingen in het lichaam, zoals het groeien van de borsten, te laten plaatsvinden moet het hormoon oestrogeen zich aan een andere stof binden die het veranderingsproces ‘activeert’. Fyto-oestrogenen zijn plantaardige stoffen die lijken op oestrogeen. Fyto-oestrogenen kunnen zich ook aan de andere stof binden en daardoor kunnen borsten dus ook gaan groeien.

Bijwerkingen

Wil je grotere borsten, dan kun je dus maar beter van soja, lijnzaad en tofu in je tussendoortjes, ontbijt, lunch en avondeten verwerken. Of in alles. Er kunnen echter wel bijwerkingen optreden: omdat oestrogeen niet alleen de borsten laat groeien, kun je ook een heftigere menstruatie krijgen. Of pijnlijke borsten.

Paar cupmaten of niets

En of het werkt, dat verschilt natuurlijk per persoon. De een heeft borsten die met zo’n dieet een paar cupmaten groeien, de ander merkt er niets van. Bij sommige vrouwen is de puberteit ‘te vroeg’ gestopt waardoor ze niet zo veel oestrogeen hebben aangemaakt en bij hen kan het misschien wel helpen.

Fabeltje of niet: het belangrijkste is uiteindelijk dat jij tevreden bent met hoe je eruit ziet. Of dat nu is met kleine óf met grote borsten!