Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Feeders: liefde door de maag

Feeders: liefde door de maag

Wat zijn we blij dat smaken verschillen. Lang, kort, blond, donker, blank, getint, slank, rond… Op elk potje lijkt wel een dekseltje te passen.

Ook voor dikke(re) dames zijn er dan ook een hoop potentiële partners. Hoewel de maatschappij ons lijkt voor te schrijven dat dunner dan dun het ideaalbeeld is, zijn er veel mannen die juist wel houden van vrouwelijke curves. Fijn om iets te kunnen vastpakken, hoor je ze vaak zeggen. En dat juichen wij natuurlijk alleen maar toe!

Feeders
Er zijn ook mannen die in hun liefde voor dikke vrouwen erg ver gaan. Die worden feeders genoemd. Feeders zien hun vriendin of vrouw het liefst zo veel mogelijk aankomen en dus dikker en dikker worden. Daar helpen ze hen graag een handje bij: ze vinden het fantastisch om hen (veel) te zien eten. Toch al forse vrouwen komen hierdoor vaak tientallen kilo’s aan, tot ze soms niets meer kunnen en totaal afhankelijk zijn van hun man. Die daar weer van geniet.

Feedees
De vrouwen in kwestie worden feedees genoemd. Zij genieten op hun beurt van de aandacht die zij van hun man krijgen en zien zichzelf dan ook niet als slachtoffers. Zelf vinden ze hun alsmaar groter wordende lichaam ook alleen maar mooi. Er bestaan zelfs fora waar deze dames elkaar tips geven, hun verhalen delen en ook nieuwe liefdes vinden.

Natuurlijk moet iedereens voorkeur worden gerespecteerd. Het probleem bij deze fetish is alleen dat de gezondheid ook in gevaar komt. Zwaarlijvige vrouwen kunnen bijvoorbeeld te kampen krijgen met hartziektes, suikerziekte, een te hoog cholesterol en pijnlijke gewrichten.

Feeder Mike en feedee Jessica
Mike en Jessica zijn zo’n stel. Allebei proberen ze met zo veel mogelijk eten een lichaam te creëren dat ze allebei mooi vinden. Jessica weegt nu 150 kg, maar zou graag nog flink aankomen.

“Onze relatie is verder heel normaal, zoals iedere andere relatie”, vertelt Mike. “Alleen zeikt mijn vriendin niet over calorieën die er te veel in zitten, maar over dat er calorieën te weinig in zitten.”

Zo ver als in Amerika, waar sommige feedees worden vetgemest door middel van een vetinfuus, willen Mike en Jessica niet gaan. Jessica moet wel gezond blijven en een sociaal leven kunnen hebben, vinden ze. Helaas zijn ze die grens al enigszins voorbij: de twee willen graag een kindje, maar vanwege Jessica’s overgewicht is dit al eens misgegaan.

Bekijk op de website van RTL het hele item over dit bijzondere koppel.