Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit eten beïnvloedt de geur van hem en haar daarbeneden      

Dit eten beïnvloedt de geur van hem en haar daarbeneden      

Dit eten beïnvloedt de geur van hem en haar daarbeneden      

Dat het niet altijd even fris ruikt daarbeneden, weten we zelf ook wel. En dat zijn sperma niet altijd is om over naar huis te schrijven, tsja, daar zijn we inmiddels ook achter. Er zijn meerdere veroorzakers van vieze geurtjes, en eten is een belangrijke.

Vreemd smaakje

Kastanjes: daar zou sperma van nature naar ruiken. Helaas is de werkelijkheid een stuk bitterder. En wanneer hij heeft gerookt, veel koffie of alcohol heeft gedronken is die bittere geur nog erger. Broccoli, spruitjes en rood vlees doen ook niet veel goeds voor zijn goedje, net als vet eten. En hoewel vis veel gezonde vetten bevat, kan het sperma een vissmaak geven – waar je waarschijnlijk niet bepaald op zit te wachten wanneer je hem wilt verwennen.

Zure mat

Ook voor vrouwen geldt dat roken, ongezond eten en veel koffie en alcohol drinken niet bevorderlijk zijn voor de geur en smaak daarbeneden. Daarnaast zijn citrusvruchten zijn ook geen aanrader voor een smakelijke vayayay, die kunnen namelijk een zurige smaak veroorzaken.

Zuiveren maar

Dit niet zo frisse probleem is gelukkig makkelijk op te lossen. Hét wondermiddel: water. Veel water drinken helpt je lichaam te zuiveren, waardoor je minder afvalstoffen vasthoudt en de boel dus lekkerder gaat ruiken en smaken. Daarnaast kan het eten van fruit met veel natuurlijke suikers voor een zoetere smaak zorgen. Vooral ananas zou zich er perfect voor lenen om het sperma van de man op te zoeten.

Zoet goedje

Weet wel: zijn sperma zal nooit zo lekker smaken dat je het wegklokt als een glas witte wijn met ijs en jouw vagijn zal nooit naar een rozenbedje ruiken. Het is ook niet gezegd dat zijn sperma na een dag géén sigaretten en alcohol en alleen maar fruit al meteen een stuk zoeter proeft. Maar verschil maken kan zo’n verandering in je eetpatroon voor de geur en smaak down under zéker.