Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit zijn de subtiele signalen dat hij vreemdgaat

Dit zijn de subtiele signalen dat hij vreemdgaat

Dit zijn de subtiele signalen dat hij vreemdgaat

GettyImages-535788517

We hoeven er niet flauw over te doen: het (mannelijk) vlees is zwak en affaires zijn schering en inslag. De vrouwelijke intuïtie is een sterk ding en zal de alarmbellen in je hoofd waarschijnlijk wel bijtijds laten afgaan. Als je dan ook nog de tien puntjes op onze cheater checklist kan aftikken,  is het tijd om je neus wat dieper in zijn zaken te steken…

1. Zijn telefoon staat op stil en hij neemt ‘m overal mee naartoe.

Hij weet heel goed dat zijn telefoon makkelijk jouw belangrijkste bewijsstuk en zijn grote verrader kan worden. Heel lang op toilet, in de douche of alleen in jullie kamer zitten, zijn ook rode vlaggen, want daar kan hij ongestoord berichtjes sturen.

2. Hij ontwijkt oogcontact.

Mensen die liegen of iets te verbergen hebben, ontwijken oogcontact en knipperen vaker. Let dus goed op zijn ogen wanneer je hem bijvoorbeeld vraagt waar hij zo lang geweest is.

 

3. Hij verzorgt zich beter.

Verliefde volwassenen gedragen zich net als verliefde pubers. Meer parfum, mooiere kleren, plots vaker naar de fitness gaan: of hij heeft een quarterlife/midlife crisis, of hij heeft een ander.

4. Hij doet meer in het huishouden.

Het is niet omdat hij je bedriegt, dat hij niets meer om je geeft. Mannen die vreemdgaan worden vaak dan ook opgevreten door een immens schuldgevoel. En dat probeert hij weg te werken door plots klusjes uit te voeren die hij – ondanks al jouw gezeur – nooit eerder wilde doen. Vreemd, heel vreemd.

 

5. Hij geeft meer complimentjes en is extra lief.

Opnieuw dat schuldgevoel. Pas op, hij kan ook gewoon de verliefdheid van in het begin teruggevonden hebben. Maar als vrouw weet je het wel als er meer aan de hand is. Die intuïtie, remember.

 

6.  Zijn vrienden ontwijken je.

Mannen vertrouwen elkaar, dus de kans is groot dat zijn vrienden het weten. Als zij zich onwennig gedragen in jouw buurt of je gewoon ontwijken, mag je je toch wat vragen beginnen stellen.

7. Hij is heel blij of heel slechtgehumeurd zonder reden.

Een bedrieger moet constant excuses zoeken om naar haar toe te kunnen en dat kan moeilijk worden. Dus is hij gemeen en zoekt hij ruzie, gewoon om het huis uit te kunnen lopen zonder dat jij je vragen stelt. De verliefde gevoelens maken hem soms dan weer zo opgewekt dat hij het zelfs voor jou niet kan verbergen.

 

8. Hij heeft minder zin in seks (met jou, that is).

Geen uitleg nodig. Mannen zijn nu eenmaal beperkt als het op seksuele prestaties aankomt en als hij zijn kruit verschiet bij iemand anders…

9. Hij is er niet bij met z’n gedachten.

Hij is fysiek aanwezig, maar zijn hoofd is bij haar. Of bij haar naakte lichaam, je mag zelf kiezen.

 

10. Hij reageert erg defensief en valt jou aan.

Zelfs wanneer je een onschuldige vraag stelt over zijn werkdag, ben je plots jaloers en achterdochtig. Hij zit in geen tijd op de kast en probeert zich met hand en tand te verdedigen. Zij die niets te verbergen hebben, hebben niet te vrezen, right?

 

Lees ook:

 

Bron: flair.be