Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De beste plekken voor sex op vakantie

De beste plekken voor sex op vakantie

De beste plekken voor sex op vakantie

De zomer komt eraan, heerlijk! Hopelijk staan je dagen te wachten vol zon, zee, totale ontspanning en… sex. Veelvuldige, fantastische sex als het aan ons ligt. Lekker weg van de sleur en het oude vertrouwde: je vakantie is hét moment om nieuwe plekken op te zoeken om de spreekwoordelijke koffer in te duiken. Streep jij deze zomer de volgende must-do’s van je sex-bucketlist?

De hotelkamer

En dan hebben we het niet alleen over dat tweepersoonsbed. Stap samen in dat luxe xl-bad, onder de regendouche. Niet spannend genoeg? Ga voor het raam staan. Kleine kans dat iemand net nu naar boven kijkt, maar het idee is al spannend genoeg.

Op het strand

Een verlaten strand in het donker leent zich perfect voor een potje buitensex. Hou uiteraard rekening met hygiëne; je wil geen schimmelinfectie oplopen.

Rechtop in zee

Lig je op het strand te bakken en heb je zin om midden op de dag van bil te gaan? Ga het water in. Tenzij het water helderblauw is, kun je onder water goed verbergen wat er precies onder je gebeurt. De branding kan een leuke plek zijn, maar zorg er dan wel voor dat de golven je niet uit balans brengen.

Op grote hoogte

Trek de stoute (wandel)schoenen aan en loop naar een uitkijkpunt. De top bereikt? Als beloning duik je de natuur in om het af te maken met quicky in het gras. Bonus: na inspanning zorgt de snellere doorbloeding voor een intenser orgasme.

Op het balkon

Hou je het liever dicht bij huis? Ga voor een nummertje op het balkon. Met de wind in je haren en de sterrenhemel boven je kun je nog steeds gesnapt worden. Maar wegduiken is wel makkelijker.

Je vakantiesex nóg spannender maken? Probeer op elke nieuwe bestemming een ander standje uit. Klik hier voor tips voor vakantiestandjes.

Beeld: iStock