Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oeh la la: dit is het beste seksstandje voor vrouwen om een orgasme te krijgen

Oeh la la: dit is het beste seksstandje voor vrouwen om een orgasme te krijgen

Oeh la la: dit is het beste seksstandje voor vrouwen om een orgasme te krijgen

Welk standje is het beste voor een vrouwelijk orgasme? Met deze vraag startte een privékliniek gynaecologie in New York een onderzoek. Zij zochten uit bij welk (hetero) seksstandje vrouwen eerder een orgasme krijgen.

Beste seksstandje

Het beste seksstandje voor vrouwen om een orgasme te krijgen als ze seks hebben met een man? De New Yorkse kliniek New H Medical heeft maandenlang onderzoek gedaan om deze vraag te kunnen beantwoorden.

En wat blijkt? De good old missionarishouding is het beste seksstandje. Niet heel spannend, maar het doet z’n werk. Leg onder de onderrug van de vrouw een kussen en de seks wordt echt een spektakel!

Lees ook
Zin in een spannend potje seks? Dit is de ideale plek om seks te hebben volgens je sterrenbeeld

Verschillende seksstandjes onderzocht

Je vraagt je misschien af hoe deze onderzoekers tot deze conclusie zijn gekomen. Wetenschappers gebruikten een ultrasone scanner waarmee ze koppels observeerden die seks hadden in vijf verschillende seksposities. En dat was niet na een paar potjes seks klaar, nee, dit onderzoek deden ze tien maanden lang.

Hoofdonderzoek Kimberley Lovie vertelt: “Op z’n hondjes is het standje dat de clitoris het minste stimuleert. Posities waarbij de man en de vrouw elkaar kunnen aankijken, komen als beste uit de test, wat betreft het vrouwelijk orgasme.”

Laat doggy style dus vanavond een keertje zitten en kies voor de gouwe ouwe missionaris!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images