Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Beschermer voor je vagina tijdens ontharen

Beschermer voor je vagina tijdens ontharen

Het klinkt raar, maar we zien er wel wat in: de Va J-J Visor. Het plastic kuipje is een beschermer voor je vagina tijdens het waxen, scheren, kleuren en schoonheidsbehandelingen.

Dit product is voor je vagina wat het zonnebankbrilletje voor je ogen is als je onder de kunstmatige zon ligt te bakken. De Va J-J Visor beschermt namelijk de gevoelige huid rondom de clitoris tijdens allerlei ontharings- en schoonheidsbehandelingen.

Zo zorgt het er tijdens het scheren voor dat er geen zeep in de vagina kan komen. Het is nog best lastig om in alle mogelijke hoeken goed te scheren en we weten natuurlijk dat zeep de zuurgraad aantast, dus het is altijd een beetje oppassen met scheergel. Ook als je een ontharingscrème gebruikt, kun je dit nu ook efficiënter doen zonder bang te zijn per ongeluk de crème op verkeerde plekken uit te smeren.

Dankzij het product hoef je je ook niet meer opgelaten te voelen als je naar de waxsalon gaat. Een gebruiker van de Va J-J Visor vertelt op de site dat je het kuipje ook kunt gebruiken als iemand anders je schaamstreek onthaart. Je hoeft je niet meer zo blootgesteld te voelen.

Kijk hier voor de instructies. Al nieuwsgierig? De Va J-J Visor is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar je kunt het wel online bestellen.

Wat vind je van dit product? Is het een uitkomst of gebruik je het liever niet?

Bron: The Frisky