Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Als je man stiekem naar de hoeren gaat: ‘Hij zwoer altijd dat ik de enige voor hem was’

Als je man stiekem naar de hoeren gaat: ‘Hij zwoer altijd dat ik de enige voor hem was’

Als je man stiekem naar de hoeren gaat: ‘Hij zwoer altijd dat ik de enige voor hem was’

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic van het VIVA-forum. Deze week: als je man naar de hoeren gaat.

Forummer Zeeland1970 is al twintig jaar samen met haar man als hij plotseling genitale wratten blijkt te hebben. Hoe hij daaraan komt? Hij blijkt regelmatig naar de hoeren te gaan: in totaal is hij al zo’n 25 keer geweest.

“Ik ben ongelooflijk in de war. We zijn al twintig jaar bij elkaar en hadden een – althans, dat dacht ik – prima relatie en een goed sexleven: minimaal een keer per week en altijd bevredigend. Bovendien, en dit vind ik het ergste, hadden we altijd een relatie waarin alles bespreekbaar was. Maar nu ik dit weet is alles veranderd. Hoe kun je dit jarenlang voor je houden? Terwijl we intieme gesprekken hadden over geheime fantasieën, vroeg ik hem weleens speels of hij eens naar een parenavond of prostituee zou willen. Maar nee, dan zoende hij me innig en zwoer hij dat ik de enige voor hem was. Hij zou het niet eens kúnnen met een ander…”

  • Lovely1987: “Mijn god, enorm veel sterkte. Weet niet wat ik erger zou vinden: naar de hoeren of normaal vreemdgaan. Bij normaal vreemdgaan kan ik mij ergens ver weg nog iets inbeelden, maar hij is dus expres naar de hoeren gegaan. Dat gebeurt je niet zomaar. En dan jou misschien nog met een soa opzadelen. Ik ben niet snel van het verbreken van relaties, maar dit geval is echt te walgelijk voor woorden.”
  • HuLang: “Wilde hij weg? Nee. Wilde hij jou inruilen voor een ander? Nee. Wilde hij af en toe eens een doodlopende zijstraat in? Ja. Wat moet jij daarmee? Helemaal niets, of wat jij wilt. Jij maakt, net zoals zovelen, de foute interpretatie dat deze acties iets zeggen over jou of zijn trouw. Hij is er gewoon nog, net zoals al die jaren voorheen. Welcome to the real world.”
  • Fog: “Voordeur open, tas met kleren naar buiten flikkeren, vent er achteraan en deur dichtgooien.”
  • Dizz89: “Ik vraag me af of hij het had opgebiecht als hij geen ziektes had. Maar goed, dat terzijde. Moeilijk zeg. Als je maar niet denkt dat het aan jou ligt.”
  • lolly-pop: “Getsie, wat een eikel. Sterkte met de hele situatie. Ik denk niet dat ik mij eroverheen zou kunnen zetten. Alleen van het idee al zou ik walgen.”
  • Rocinante: “Je huwelijk is aanzienlijk meer dan die hoerenbezoeken, en je huwelijk is geen leugen. Je man heeft wel gelogen, en je hebt natuurlijk alle recht daar van alles van te vinden, maar praat jezelf niet aan dat daarmee al het goede van je huwelijk niet bestaan heeft. Je doet niets verkeerd, of je nu met hem verder wilt of niet.”
  • Hayek: “Toen ik trouwde, heb ik mijn vrouw trouw beloofd. Sexuele trouw hoort daar ook bij. Als je vindt dat dit moet kunnen, is het mínste wat je kunt doen dit soort dingen gewoon vertellen. Gezellig ’s avonds bij de koffie tussen neus en lippen door: ‘Joh, je raadt nóóit waar ik vandaag ben geweest…’”

 Meepraten? Dat kan hier.

Beeld: iStock