Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 9 tekenen dat hij voor altijd van je zal houden

9 tekenen dat hij voor altijd van je zal houden

9 tekenen dat hij voor altijd van je zal houden

Een lief vinden dat klaar is om samen te settelen en voor eeuwig en altijd van je zal houden is niet zo’n gemakkelijke klus. Maar als je er dan toch eentje weet te strikken, zijn dit negen tekenen dat hij hopeloos verliefd is en jullie meer dan meant to be zijn. 

1. Hij koestert je

Hij zorgt ervoor dat je dag in dag uit gelukkig bent. Hij luistert naar je vreemde verhalen, hij masseert je nek wanneer die helemaal vast zit, hij bereidt een uitgebreid diner wanneer jij te moe bent. Kortom: voor jou zorgen is één van zijn topprioriteiten, en dat lukt hem ook aardig goed!

2. Hij wil (heel veel) tijd met je spenderen

Als hij je elke dag smsjes stuurt om te vragen of je bij hem op de zetel naar Netflix wil komen kijken, beteken je vast wel iets voor hem. En zoals je weet, staan keepers bekend voor hun spontane manier van ghosting.

3. Het draait niet alleen om de seks

Tuurlijk, hij houdt ervan om op tijd en stond de lakens met je te delen, maar seks is niet de hoofdreden dat jullie samen zijn. Integendeel, hij wil veel meer met jou doen: samen de wereld ontdekken, wijn gaan proeven, parachutespringen… De mogelijkheden zijn eindeloos.

4. Hij houdt je in gedachten wanneer hij belangrijke beslissingen moet nemen

Hij neemt geen nieuwe job aan voor er eerst met jou over te spreken. Of hij denkt erover om een appartement te huren aan de andere kant van de stad, maar wil eerst weten of jij dat wel ziet zitten. Of hij wil dat je bij hem intrekt.

5. Hij vertelt je dingen die hij nooit eerder aan iemand vertelde

Hij vertelt je ’s avonds laat – prime time voor de meest diepgaande gesprekken – dingen die hij nooit eerder aan iemand anders vertelde. Niet eens aan zijn beste vriend. FYI: dit is een man die zijn hart volledig voor je openstelt. Unicum!

6. Hij flirt niet met andere meisjes

Als deze man alleen oog heeft voor jou, is hij een totaal verschillend visje. En jij moet je niet druk maken over elke aanraking met een andere vrouw. Laten we het ons vrouwelijk instinct noemen. You just know

7. Hij durft over de toekomst te praten

Als jullie het hebben over het kopen van een huis, of over trouwen ergens ver in de toekomst, krijgt hij het niet ineens Spaans benauwd. Hij moet nog niet voor de volledige honderd procent megaan in je plannen, maar hij staat wel open voor zo’n gesprekken over serieuzere toekomstplannen.

8. Hij pronkt met je

Hij loopt met je rond alsof je de laatstnieuwe handtas bent. Zijn mama, zijn beste vriend of zijn ontelbaar aantal neven hebben al veel trotse verhalen over je moeten aanhoren. Gewoon, omdat hij fier is met jou aan zijn zijde.

9. Hij houdt ervan om je speciaal te laten voelen

Hij behandelt je als een echte koningin. En hij loopt altijd met een grote smile op z’n gezicht als je bij hem bent want… jullie zijn gewoon meant to be.

Lees ook: