Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 8 signalen dat hij verliefd op je is

8 signalen dat hij verliefd op je is

8 signalen dat hij verliefd op je is

Iedereen had het al lang in de gaten, maar jij – Miss Naïef – had niets door. Ja, hij gaf bloemen met je verjaardag en hij stuurt elke dag een sms’je, maar jullie zijn gewoon vrienden, toch? Word wakker, he’s totally into you! Let maar op deze acht overduidelijke signalen.

 

  1. Hij knuffelt je alsof het de laatste keer is dat jullie elkaar zullen zien: lang, intens en met z’n armen stevig om je heen. Vroeger waren zijn knuffels snel en efficiënt; één arm om je schouder en een klopje op je rug.
  2. Jullie spenderen veel tijd met elkaar: samen shoppen, lunchen, naar de film… Dingen die koppels met elkaar doen, inderdaad.
  3. Hij praat never, nooit, jamais over een crush. En als jij vraagt hoe het met zijn liefdesleven gaat, wuift hij dat snel weg. Weet je hoe dat komt? Omdat andere vrouwen voor hem niet bestaan. Jíj bent de vrouw van zijn dromen. Hij is single, grappig, knap en galant: een échte catch. Hij moet dus een vrouw aan elke vinger hebben, maar hij heeft alleen oog voor jou.
  4. Hij kan het goed vinden met je vrienden. Hij leerde ze via jou kennen, maar nu spreekt hij ook alleen met hen af. Hij wil graag dat je vrienden hem een goede partij vinden, omdat ze dan misschien zeggen: ‘Is hij niks voor jou?’
  5. Zegt hij altijd hoeveel pret hij met jou heeft? Dat is zijn manier om te zeggen: ‘Jij bent fantastisch en ik wil graag luid roepen hoe fantastisch je bent, maar dan zou je denken dat ik een freak ben, dus ik zeg dan maar: het was leuk, hè?’
  6. Jij stuurt een sms’je en geen minuut later heb je al een antwoord. Who does that? Mensen met een crush. Toegegeven, dat is wat goede vrienden zouden moeten doen. Maar iedereen vergeet wel eens een sms’je te beantwoorden. Hij niet.
  7. He has your back. Als een dronken macho je personal space inneemt, is hij je redder in nood. Als iemand een sarcastische opmerking over jou maakt, verandert hij snel het onderwerp.
  8. Hij onthoudt álles wat je zegt. Hij weet wat je drinkt tijdens een avondje uit, bij de bakker bestelt hij blindelings je favoriete broodje, die bloemen die hij voor je koopt zijn roze, jouw lievelingskleur…

 

rossrachel

copyright: giphy

Seriously, kus hem gewoon.

 

Lees ook:

Bron: Flair.be