Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 tips voor de perfecte blowjob

7 tips voor de perfecte blowjob

7 tips voor de perfecte blowjob

De eeuwige vraag: hoe geef je hem de perfecte blowjob? Het antwoord is simpel: er is geen goede of slechte manier om het te doen. Er zijn geen twee mannen die op dezelfde manier van een blowjob genieten. Deze 7 tips zijn de basis, test naar hartenlust wat voor jullie het beste werkt en wat jullie allebei fijn vinden.

1. Doe het niet als je zelfs het woord nog niet eens over je lippen krijgt.

Als je hem down under wilt bevredigen, wees dan in staat om de woorden loud and proud te kunnen zeggen. En als je het niet wilt doen, doe het dan gewoon niet. Als jij met een vies gezicht afdaalt, zal hem de lust snel vergaan.

2. Zorg ervoor dat zijn penis nat blijft.

Je probeert als het ware een vagina na te bootsen, maar dan met je mond. Je vagina, vooral als je opgewonden bent, is een natte en warme plek. Je kan ook glijmiddel op waterbasis gebruiken, mocht je een droge mond krijgen. Glijmiddel met een smaakje is met een reden uitgevonden, lady’s!

3. Doe niet alsof het echt een ‘job’ is.

Oké, Samantha Jones zei in Sex and the City nog dat ze een blowjob niet zonder reden een job noemen, maar mannen genieten er ook van om jou oraal te bevredigen. Dus waarom niet omgekeerd? Niemand wil de hele tijd gezeur horen of aan het gezicht van zijn bedpartner zien wat voor marteling het wel niet moet zijn.

giphy (44)

4. Gebruik meer dan alleen je mond.

Je handen bijvoorbeeld. De gladde bewegingen van je mond op zijn eikel in combinatie met je handen die op en neer rond de penis bewegen, maken hem helemaal wild. Om extra intensiteit toe te voegen, kan je een vibrator tegen de basis van zijn penis leggen, of tegen zijn ballen. Check dat misschien wel even, sommige mannen kunnen er niet om lachen als je ineens je ‘little friend’ erbij haalt – iets met een fragiel ego?

5. Vergeet niet te ademen (door je neus)…

En denk eraan dat langzaam en gestaag het meeste plezier bezorgt. Voor jullie allebei! Als je nogal snel kokhalst, hoef je hem heus geen deep throat te geven. Het puntje van zijn penis is supergevoelig en er zijn manieren om hem met kusjes en strelingen helemaal op te winden. Probeer het uit.

6. Geef zijn ballen ook wat aandacht.

We weten allemaal dat de testikels van een man supergevoelig zijn, maar dat wil niet zeggen dat we ze moeten negeren. Geef ze een tikje, een likje of misschien een aaitje. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je ze maar niet vergeet.

giphy (43)

7. Denk op voorhand na over of je gaat slikken of niet.

Op een gegeven moment komt je lover klaar en dan moet je dus die belangrijke beslissing nemen. Er is niets ergers dan niet op één lijn zitten over wat er gaat gebeuren als hij klaarkomt. Je kunt hem laten klaarkomen in je mond, en dan kun je beslissen om het in te slikken of uit te spuwen in een tissue ofzo. Je kan hem ook op een andere plaats laten klaarkomen. Beslis samen waar jullie je goed bij voelen.

Lees ook:

 

Bron: flair.be // Afbeeldingen: giphy