Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 7 irritaties die je herkent wanneer je het bed deelt met je partner

7 irritaties die je herkent wanneer je het bed deelt met je partner

7 irritaties die je herkent wanneer je het bed deelt met je partner

Een nachtzoen, tegen je liefje aan liggen terwijl je in slaap valt… Niets is lekkerder dan samen naar bed gaan en weer opstaan. Maar het bed delen met iemand, zelfs als je heel veel van ze houdt, kan ook frustraties opleveren. Deze 7 irritaties herken je vast als je het bed deelt met je partner.

1. Nooit meer het rijk alleen

Zeg maar dag tegen breeduit, diagonaal in bed liggen. Als je met de partner het bed deelt, heb je nooit meer het rijk alleen. Dat heerlijke tweepersoons matras is nu van jullie beide. Pas maar op als de wekker gaat, misschien krijg je tijdens het uitrekken de elleboog van je partner in je gezicht.

2. Je liefje maakt ontzettend herrie ’s nachts

Snurken, hard ademen, praten in je slaap. Het houdt je wakker als je niet als eerste in slaap valt. De enige oplossing is een paar hele goede oortjes kopen, of af en toe met een ochtendhumeur en flinke wallen onder je ogen, aan de keukentafel te zitten. Gelukkig zijn ze wel zo lief om een kopje koffie voor je te zetten als ze je een slechte nacht hebben bezorgd door het snurken.

3. Luidruchtig opstaan

Ai, midden in de nacht word je wakker omdat je iemand rond hoort lopen en door je oogleden heen zie je het licht op de gang aangaan: je partner heeft zich een weg gebaand naar het toilet. Of het nou ’s nachts is of ’s ochtends, stilletjes opstaan kunnen ze gewoon écht niet.

4. Ze stelen de dekens

Er ’s nachts achter komen dat al je dekens zijn gestolen is mega frustrerend. Als je ‘m deels weet terug te stelen duurt het vaak niet lang voordat de ijzeren greep van jouw lieverd ‘m weer veroverd heeft. Toch maar een extra dekentje pakken om onder te slapen vannacht.

5. I woke up like this

Uuhm, we worden niet echt flawless wakker elke ochtend. Je partner mag vanaf nu elke ochtend genieten van je wilde haren, vieze adem en kleine oogjes en jij ook van die van hem of haar.

6. Verschillende ochtendroutines

Jij doucht voordat je gaat slapen, maar je partner staat ’s ochtends extra vroeg op om onder de douche wakker te worden. Misschien spring jij ’s ochtends wel uit je bed, terwijl je liefje niet vooruit te branden is in de vroege uren. Verschil in routine kan slaap ook makkelijk verstoren.

Lees meer
Dít zijn volgens onderzoek de meest gemaakte fouten tijdens de seks

7. Onrustige slapers

Ze blijven maar draaien en tijdens heftige dromen schieten ze ineens overeind. Tenzij je echt diep in dromenland bent, zal je van dat tossing and turning weer wakker worden. Irritant!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair.be | Beeld: Getty Images