Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 6 fouten die je niet wilt maken op je trouwdag

6 fouten die je niet wilt maken op je trouwdag

6 fouten die je niet wilt maken op je trouwdag

Je trouwdag is de meest gefotografeerde dag in je leven, dus is het logisch dat je er op je best wil uitzien. Met een overvloed aan mode- en beautytrends, is de kans groot dat je foute keuzes gaat maken en dingen gaat kiezen die niet bij jou passen. Professionele wedding planner Margo Fischer geeft alvast enkele tips.

Geen waterproof mascara dragen 

Zelfs als je ervan overtuigd bent dat je helemàààl niet gaat wenen, is het handig om een waterproof mascara te gebruiken. Bruiloften zijn nu eenmaal emotionele rollercoasters en je wil er op je grote dag niet bijlopen als een panda.

Je beautyteam niet uittesten voor de grote dag 

Je mag dan misschien wel veel geld geïnvesteerd hebben in een professioneel make-upteam, het beste is om op voorhand al eens samen zitten en je gewenste look bespreken. Het zal namelijk enorm spannend zijn op je trouwdag en niet in staat zijn om last-minute beslissingen te nemen over welk kapsel je nu het leukste vindt. Probeer op voorhand enkele looks uit en kies je favoriet.

Zelfbruiner gebruiken de dag voor je bruiloft 

Hoewel veel bruidjes de dag ervoor nog naar een beautysalon gaan, raadt Margo dit ten strengste af. Oranje zien of zware tan lines kunnen namelijk niet ongedaan worden en zullen dus voor altijd op je trouwfoto’s te zien zijn. Wil je toch een bruin kleurtje op je trouwdag, begin dan al een tijdje op voorhand.

Je kiest voor te hoge hakken

Een goed paar schoenen is het belangrijkst op je trouwdag. Je moet er namelijk de hele dag in rondlopen, en dit liefst zonder pijn en blaren. Zorg dat je schoenen goed zijn ingelopen of ga voor een comfortabeler paar.

Je draagt veel meer of andere make-up dan normaal

Je trouwdag is niet het goede moment om speciale dingen uit te proberen zoals regenboogmake-up of zware contouring. Blijf weg van drastische veranderingen die geen deel uitmaken van je dagelijkse make-uproutine. Je wilt namelijk dat je verloofde je herkent als je naar hem toe wandelt.

Lees ook:
10 tips om je haar sneller te doen groeien

Een te kleine jurk bestellen

Je mag dan misschien wel wilde plannen hebben om voor je trouwdag nog tientallen kilo’s af te vallen, bestel je jurk in je huidige kledingmaat. Het is veel gemakkelijker om de jurk later nog in te nemen, dan om een extra stuk stof er aan te naaien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Nsmbl | beeld: GettyImages