Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 tips voor geslaagde doucheseks

5 tips voor geslaagde doucheseks

5 tips voor geslaagde doucheseks

De badkamer lijkt de ideale setting voor een zwoele vrijpartij, maar in de praktijk pakt dat niet altijd zo fantastisch uit als je had verwacht. Uitglijgevaar, droge delen en de douchekop die water in je gezicht spettert. Met deze vijf tips van LotteLust hoe je moet vozen in de natste kamer van het huis, wordt het wél een spetterend spektakel.

1. Kies het juiste glijmiddel

Water lijkt een ideale vorm van glijmiddel, maar dat is allesbehalve waar. Water zorgt juist voor uitdroging. Bovendien wordt je natuurlijke vocht onder de douche eerder weggespoeld. Een potje glijmiddel bij de hand houden is daarom zeker geen overbodige luxe. Gebruik siliconenglijmiddel, dit droogt minder snel op dan een middel op waterbasis.

Lees ook alle ins & outs over glijmiddel.

2. Pas op voor uitglijden

De douche is niet de meest veilige plek voor geslachtsverkeer. Denk maar aan het uitglijgevaar. In alle enthousiasme kan jij of je bedpartner een lelijke smak maken – met alle gevolgen van dien. Met je natte haren en een gebroken been, arm of penis (it can happen) bij de eerste hulp is wel het laatste wat je wilt. Leg daarom bijvoorbeeld een anti-slipmat neer in de douche en probeer je goed vast te houden aan de muur.

Pssst… dit is de favoriete seksplek van mannen.

3. Gebruik de douchestraal

Maak gebruik van het seksspeeltje wat al in de buurt is: de douchekop. Zet de straal op standje ‘massage’ en richt ‘m op jouw private parts voor een ongekend goed gevoel.

4. Standjes

Tja, missionaris gaat het natuurlijk niet worden onder douche. Voor jullie eigen veiligheid en genot (ook belangrijk) moet je de juiste posities aannemen. Check hier twee goede douchestandjes.

5. Maak een sfeertje

De gemiddelde badkamer is nou niet bepaald een sexy wellnesscenter. Daarom kan het wel wat sexy opsmuk gebruiken. Zet de verwarming aan voor de nodige warmte. Dof de rest van de ruimte op met geurstokjes, kaarsen, gedimd licht en een sexy playlist (uit waterproof speakers) voor een romantische feeling.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld iStock

[RECENT_POSTS]