Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10 complimenten die alle mannen willen krijgen

10 complimenten die alle mannen willen krijgen

10 complimenten die alle mannen willen krijgen

Het lijkt alsof vrouwen vaker naar complimenten vissen (‘Zit mijn haar goed?’, ‘Ziet mijn kont er dik uit in deze broek’?), maar vergis je niet: mannen horen ook graag lieve woorden.

Streel zijn ego met een van deze 10 voorbeelden. En onthoud: een leugentjecomplimentje om bestwil kan wonderen verrichten voor een relatie…

Complimenten

“Wat ruik je lekker.” Simpel, maar zo effectief. Veel mannen zijn onzeker over hun (natuurlijke) lichaamsgeur. “Je hebt echt een leuke baan!” Veel mensen vinden hun werk niet leuk. Een complimentje als deze is een oppepper en zorgt er misschien zelfs voor dat hij de volgende keer met een glimlach op zijn gezicht naar zijn werk gaat. “Mooie kont.” Omdat “mooie penis” iets té dirty klinkt… Daarnaast mogen zijn billen ook best bewonderd worden! “Ik voel me veilig bij jou.” Mannen voelen zich graag een combinatie van beschermende, stoere vent en lieve knuffelbeer. Met deze woorden sla je twee vliegen in één klap.

Lees ook
We zijn er bijna: ‘Anticonceptie voor mannen binnen twee jaar op de markt’

Seks

“Je windt me op.” Wat wil hij nog meer? “Wauw, ga je vaak naar de sportschool?” Ook als hij de laatste maanden nog geen halter heeft aangeraakt. Zoals we zeiden… Soms kan een leugentje om bestwil net dat zetje geven. “Je kleedt je geweldig.” Klopt, mannen geven over het algemeen minder om kleding. Toch is het een mooi gebaar als je het beloont wanneer hij moeite heeft gedaan. “Je bent zó grappig. Mannen vinden het belangrijk dat een vrouw humor heeft. Vertaling: dat zijn vriendin/vrouw zijn grappen begrijpt. Dus lach je rot om zijn grapjes: hoe slechter, hoe harder!

“Beste. Orgasme. Ever.” Hij zal jou eeuwig dankbaar zijn en zulke lovende woorden motiveren hem alleen maar méér. “Je hebt de grootste die ik ooit hebt gehad.” Het grootste compliment die je een man kan geven. Hij is de gelukkigste man op aarde. Welke complimenten vind jij leuk om te geven aan jouw vriend of man?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages