Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Roxy (32) is getrouwd, moeder en werkt voor OnlyFans: ‘Eigenlijk ben ik heel preuts’

Roxy (32) is getrouwd, moeder en werkt voor OnlyFans: ‘Eigenlijk ben ik heel preuts’

Roxy (32) is getrouwd, moeder en werkt voor OnlyFans: ‘Eigenlijk ben ik heel preuts’

Wie zijn de vrouwen op OnlyFans die geld verdienen met het showen van zichzelf? Nou, een moeder van drie kinderen, een danseres en een student psychologie bijvoorbeeld. “Ik ben er heel open over, ook naar mijn kinderen toe. Wat ik doe, doe ik online. In real life doe ik níéts met andere mannen.”

Roxy (32) is getrouwd en moeder van drie kinderen van 11, 7 en 3. Ze is wekelijks wel 80 tot 100 uur druk met haar werk voor diverse platforms, waaronder OnlyFans.

“Ik werkte bij de landmacht, was meer een halve jongen en droeg zelden make-up. Twaalf jaar geleden werd ik voor het eerst gevraagd als naaktmodel, destijds voornamelijk voor kunstenaars. Mijn partner steunde me, hij was trots. ‘Ga ervoor, je bent prachtig,’ zei hij.

De eerste keer zonder kleren voor de camera was doodeng, ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar na vijf minuten viel al die spanning weg. Nu maakt een fotoshoot mét kleding me ongemakkelijker.

Een kleine drie jaar geleden ben ik content creator geworden, onder meer voor OnlyFans. Ik ben daar heel open over, ook naar mijn kinderen toe. Met mijn oudste zoon heb ik er een tijdje terug een openhartig gesprek over gehad. Hij vindt het grappig en gek wat ik doe, maar is er wel positief over. Ouders van vriendjes, vriendinnen: iedereen weet het. Mijn broer respecteert mijn beroepskeuze, inhoudelijk hoeft hij er niets van te weten.

‘Ik geloof wel dat er flink over me wordt geroddeld in het dorp. zo gaat dat nou eenmaal’

Als ik weer een keer op PowNews sta, licht ik hem wel in, dan kan hij zich een beetje voorbereiden op de reacties die hij dan steevast van mannen in zijn omgeving krijgt. Gek genoeg krijgt mijn man die reacties niet. Daarvoor komt het misschien net iets te dichtbij.

Mensen die ik face to face spreek, zijn er allemaal oké mee. Ik geloof echter wel dat er flink over me wordt geroddeld in het dorp, zo gaat dat nou eenmaal.

Ik heb in de loop der tijd een brede rug en een dikke huid gekweekt. Je leert ermee omgaan. Online krijg ik veel haat over me heen, vooral als mensen erachter komen dat ik kinderen heb. Ik had abortus moeten laten plegen of ze adviseren me voor zelfmoord te kiezen. Ook lees ik regelmatig dat ik relaties kapot- maak. Ik snap dat niet: wat ik doe, doe ik online. In real life doe ik níéts met andere mannen.”

Ontspannen

“Per week besteed ik zo’n tien procent van mijn werktijd aan het maken van content. Dat doe ik op dinsdag, donderdag en zaterdag. Niet thuis in het bijzijn van de kinderen, ik huur een hotelkamer of airbnb. Op dinsdag heeft mijn man papadag en is de jongste naar de peuterspeelzaal. Vaak nemen we dan samen een video op, dat vindt mijn man heel leuk om te doen. Onlangs deden we nog een rollenspel waarbij een werknemer bij de werkgever om loonsverhoging vraagt. Dat deed ie zo goed! We hebben ons rot gelachen.

Natuurlijk heb ik ook weleens dagen geen zin, ik ben een mens, geen robot of sekspop. En ook ik heb mijn grenzen; niet elk verzoek willig ik in, ook niet als daar een torenhoog bedrag tegenover staat. Geld is niet alles. Ik wil wel trots op mezelf kunnen blijven.

Lees ook:
Eva (38) laat haar eitjes invriezen: ‘Natuurlijk heb ik geen garantie op een kind, maar als ik niets doe, sowieso niet’

Het grootste deel van mijn werktijd gaat op aan het editen en het contact houden met mijn fans. Wekelijks krijg ik zo’n 250 berichten, waar ik altijd op reageer. Dan komt er uiteraard meteen weer een reactie terug… Ik ben tachtig tot honderd uur per week aan het werk. Om te ontspannen en te ontladen pak ik af en toe even een uurtje voor mezelf, dan game ik.

Ik kan hier heel goed van leven en ben niet van plan er op korte termijn mee te stoppen. Wel zou ik na verloop van tijd mijn werk voor de camera willen verruilen voor werk achter de camera. Ik fotografeer graag en zou het leuk vinden jonge meiden in dit werk te begeleiden.”

Naast Roxy werken Kate en Bibi ook voor OnlyFans. Hun verhalen lees je, in Flair 49-2021, de editie die t/m 14 december in de schappen ligt. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen (of nabestellen) kan hierOp de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

tekst Hester Zitvast | fotografie Petronellanitta