Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Peter (32): ‘Van al mijn bedpartners zeiden er drie dat ‘het minder goed’ voelde’

Peter (32): ‘Van al mijn bedpartners zeiden er drie dat ‘het minder goed’ voelde’

Peter (32): ‘Van al mijn bedpartners zeiden er drie dat ‘het minder goed’ voelde’

Het maakt niet uit, is wat vaak tegen ze wordt gezegd. Maar is dat echt zo? Drie mannen vertellen hoe het is om een kleine penis te hebben. “Waarom bestaat er niet zoiets als small penis positivity? Dat zou tof zijn.”

Peter (32) wilde als compensatie voor zijn kleine penis extra goed zijn in andere dingen. “Ik ben een expert in orale seks.”
“In mijn puberteit ontdekte ik dat ik een kleine piemel heb. Als ik in de kleedkamer bij voetbaltraining om me heen keek, zag ik dat alle andere jongens een grotere hadden dan ik. Er werd nooit een opmerking over gemaakt. Misschien hadden de jongens het er achter mijn rug om wel over, maar ik heb daar nooit iets van gemerkt.Als puber was ik er onzeker over, ik vroeg me af of er wat mis was met de mijne. Maar die periode van onzekerheid ging binnen een paar maanden voorbij. Ik dacht: dit is mijn lichaam en er is niets mis met ‘dat ding’. Sindsdien heb ik er nooit meer moeite mee gehad. Ik denk dat het komt doordat ik uit een open-minded gezin kom, naakt zijn was nooit een issue. Mijn ouders zeiden altijd: ‘Accepteer jezelf zoals je bent, want je mag er zijn.’

‘Al snel realiseerde ik me dat er meer nodig was dan neuken om een vrouw te bevredigen’

Regelmatig ging ik met mijn ouders naar de sauna en daar zag ik dat iedereen er anders uitzag. In de puberteit kreeg ik mijn eerste vriendinnetje en zij heeft nooit iets gezegd over mijn kleine piemel. Onze seks was superleuk en dat gaf me echt een boost. In mijn leven heb ik drie bedpartners gehad die zeiden dat ‘het minder goed’ voelde. Tuurlijk raakte dat me eventjes, maar ik begreep het ook wel.

Al snel realiseerde ik me dat er meer nodig was dan neuken om een vrouw te bevredigen. Ter compensatie van mijn kleine penis wilde ik juist extra goed zijn in andere dingen op het gebied van seks. Ik ben bijvoorbeeld een expert in orale seks. Meerdere keren heb ik van scharrels gehoord dat ik daar opvallend goed in ben. Dat is leuk om te horen. Een andere scharrel complimenteerde me ook een keer, ze zei: ‘Ik vind het goed dat jij er zo normaal mee omgaat dat je een kleine hebt’.”

Niet minder mannelijk

“Misschien klinkt het stoer, maar mijn kleine piemel heeft mijn leven niet beïnvloed. Ik heb lange relaties gehad, prettige seks, een goede baan, en goed contact met mensen die ik liefheb. Ik denk nooit voordat ik seks ga hebben: straks vindt ze hem te klein. Daarnaast heb ik me ook nooit minder  ‘mannelijk’ gevoeld.

Zelfs toen ik in het leger zat, vond ik mijn kleine piemel niet erg. Daar ging het wel geregeld over de penisgrootte. Ze grapten weleens: ‘Jij hebt een kleintje.’ Ik ben goed in kickboksen en dan gaf ik ze een ‘tikje’ terug.

Lees ook:
Annick (28) is mantelzorger van haar doodzieke man: ‘Niemand vraagt hoe het met míj gaat’

Ik zou het verfrissend vinden als in porno meer mannen kleiner geschapen zouden zijn. Daar zie je, plat gezegd, alleen maar gasten met paardenlullen. Er heerst een taboe op kleine penissen en dat zou doorbroken moeten worden. Misschien makkelijk gezegd, maar het is echt zonde om er onzeker over te zijn. Ik doe er nooit sneaky over, ga ook met vrienden naar de sauna.

Soms zie ik mensen wel smoezen. Ik denk dan: lul maar raak, boeit mij wat. Ik denk dat we het bespreekbaar moeten maken. Op sociale media gaat het vaak om body positivity, waarom bestaat er niet small penis positivity? Dat zou tof zijn.”

De naam Peter is om privacyredenen gefingeerd.

Naast Peter hebben Bart en Barend ook een persoonlijk verhaal. Hun verhalen lees je, in Flair 46-2021, de editie die t/m 23 november in de schappen ligt. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen (of nabestellen) kan hierOp de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages