Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Deze man verdient jou niet, lieve zus’

Brief van de week: ‘Deze man verdient jou niet, lieve zus’

Brief van de week: ‘Deze man verdient jou niet, lieve zus’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Zusje

In principe ben jij mijn grote zus, we schelen bijna vijf jaar. Toch heb ik altijd het idee dat ik jóúw grote zus ben, dat ik je moet beschermen. Zoals laatst, toen je voor het eerst in járen op datingpad weer een leuke meneer had gevonden. Helemaal vol was je van hem, al vond je sommige dingen niet zo leuk. Hoe boos hij kon worden om niets. Hoe hij in bed maar met zijn eigen genot bezig was.

Lees ook
Brief van de week: ‘Wat wil je wel en niet als het einde in zicht komt?’

Je kwam hem voorstellen, maar ik vond hem vreselijk. Hij praatte alleen maar over zichzelf, was vol van wat hij deed en vervolgens ging hij mij even vertellen wat jij allemaal fout deed. Binnen een halfuur had ik ruzie met hem. Nog diezelfde avond heb je de relatie beëindigd. Gelukkig maar. Deze man verdient jou niet, lieve zus. Wacht maar, er komt vast wél een leuke man op je pad. Houd moed, zou papa hebben gezegd.

Chris 

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.