Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Mijn dochter is net twee en geboren met een wijnvlekje op haar wang’

Brief van de week: ‘Mijn dochter is net twee en geboren met een wijnvlekje op haar wang’

Brief van de week: ‘Mijn dochter is net twee en geboren met een wijnvlekje op haar wang’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Wijnvlek

In de Flair relaxspecial las ik het interview met Xana, die een wijnvlek op haar voorhoofd heeft. Wat vond ik het fijn om te lezen dat Xana blij is met hoe haar ouders er vroeger mee omgingen. Mijn dochter is net twee en geboren met een wijnvlekje op haar wang.

Net als de ouders van Xana hebben mijn vriend en ik besloten er heel normaal mee om te gaan. Wij vinden onze dochter prachtig en hopen dat ze later net zo stevig in haar schoenen staat als Xana. Dank je wel voor het delen van je verhaal!

Liefs, Miranda

Lees ook
Brief van de week: ‘Een vriendin heeft op jongere leeftijd te maken gehad met seksueel geweld’

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender een mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.