Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Een vriendin heeft op jongere leeftijd te maken gehad met seksueel geweld’

Brief van de week: ‘Een vriendin heeft op jongere leeftijd te maken gehad met seksueel geweld’

Brief van de week: ‘Een vriendin heeft op jongere leeftijd te maken gehad met seksueel geweld’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Open wond

Een vriendin van me heeft op jongere leeftijd te maken gehad met seksueel geweld. Ik merk dat de massale berichtgeving over seksueel grensoverschrijdend gedrag van de laatste tijd haar zwaar valt. Toch geeft de wetenschap dat ze niet alleen is haar ook kracht.

Op zeldzame momenten hebben we er goede gesprekken over. Inmiddels heeft ze de stap durven zetten om aangifte te doen. Wat ben ik trots op haar! Ik hoop op een beetje gerechtigheid voor mijn lieve vriendin. Dat zal haar hopelijk goed doen.

Monica

Lees ook
Brief van de week: ‘Dodenherdenking heeft dit jaar een zwart randje’

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender een mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.