Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Deze dames zijn in korte tijd heel belangrijk voor mij geworden’

Brief van de week: ‘Deze dames zijn in korte tijd heel belangrijk voor mij geworden’

Brief van de week: ‘Deze dames zijn in korte tijd heel belangrijk voor mij geworden’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Stoute schoenen

Je zou het vanwege mijn vlotte babbel misschien niet zeggen, maar ik ben een behoorlijk introvert persoon. Ik zit liever op mijn bank dan in de kroeg, en ik ga niet snel naar een feestje met vooral onbekenden. Geen handige karaktertrek als je, zoals ik dus, verhuisd bent en je hobby – hockeyen – wilt blijven uitoefenen.Ik moest op zoek gaan naar een nieuw team, in een nieuwe stad, met dames die ik niet kende. Eng, maar in m’n eentje in de sportschool sporten is niks voor mij. Dus trok ik de stoute schoenen aan en ging op zoek naar een damesteam dat versterking kon gebruiken.Ik werd met open armen ontvangen door een team in mijn nieuwe stad. Natuurlijk mocht ik meetrainen! Ik moest er flink voor uit mijn comfortzone stappen, maar wat ben ik ongelooflijk blij dat ik de stap heb gezet.

Lees ook
Brief van de week: ‘Hoe fijn is het dat ze nu ouders hebben?’

Twee keer per week rijd ik met een glimlach van oor tot oor naar mijn nieuwe club. Op het veld is er van die verlegen vrouw niks meer over, ik schreeuw de ene aanwijzing na de andere over het veld en na afloop borrel ik gewoon mee.

Corona gooide even roet in het eten, de trainingen en de wedstrijden werden stilgelegd, maar inmiddels spelen we weer elke zondag een potje. Gelukkig maar, want deze dames zijn in korte tijd heel belangrijk voor me geworden.

Anja

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: GettyImages