Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Op deze manier houd ik dat vakantiegevoel toch nog een beetje vast’

Brief van de week: ‘Op deze manier houd ik dat vakantiegevoel toch nog een beetje vast’

Brief van de week: ‘Op deze manier houd ik dat vakantiegevoel toch nog een beetje vast’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Houd het vast

Voor de vakantie zat ik er een beetje doorheen. Jaren geleden ben ik eens behoorlijk overspannen geweest, dus ik voel redelijk goed aan wanneer ik gas terug moet nemen. Maar ja, met een baan en een gezin kun je dat wel willen, maar lukt dat niet altijd. En dat thuiswerken is aan de ene kant relaxed want ik sta niet in de file, maar al dat bellen en mailen in plaats van even roepen kost zo veel meer energie.Afijn, daar had ik dus niet zo veel meer van toen we op vakantie gingen, naar mijn schoonouders die een huis in Zuid-Frankrijk hebben. Dat klinkt voor velen misschien verschrikkelijk – die schoonouders hè, niet Zuid-Frankrijk – maar het was er fantastisch. De plek, de rust, mijn schoonmoeder die dolgraag voor ons zorgt. Twee weken lang hoefde ik nergens aan te denken en niets te doen. Nou ja, een beetje lezen, zwemmen, badmintonnen, borrelen met wijn en kaasjes…

Lees ook
Brief van de week: ‘Deze dames zijn in korte tijd heel belangrijk voor mij geworden’

O man, wat was het leven goed. En wat kwam ik bij. Nu zijn we terug. Ik werk, ik kook en ik was weer. Toch is het anders: ik begin de werkdag met een wandeling van minstens een halfuur en sluit ’m af met een wijntje met mijn man. Dat laatste moeten we gaan afbouwen, maar op deze manier houd ik dat vakantiegevoel toch nog een beetje vast. En dat is me alles waard.

– Carine

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: GettyImages