Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘De buurvrouw die altijd zo graag zong, doet dat al een tijdje niet meer’

Brief van de week: ‘De buurvrouw die altijd zo graag zong, doet dat al een tijdje niet meer’

Brief van de week: ‘De buurvrouw die altijd zo graag zong, doet dat al een tijdje niet meer’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Ze zingt niet meer

‘ Ineens viel het me op. Dat de buurvrouw van verderop die altijd zo graag zong dat al een tijdje niet meer doet. Wat was er aan de hand? Een andere buurvrouw wist me te vertellen dat ze Alzheimer heeft en dat haar man van in de zeventig alle zeilen bij moet zetten om haar te verzorgen.

Ach! Dat wist ik helemaal niet. Daarom ging ik meteen bij hen langs en bood aan om af en toe op haar te passen zodat hij een stukje kan fietsen. Daar was hij zó blij mee. En ik ben blij dat ik iets voor hen kan doen.’ 

– Mischa

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl. 

Beeld: Getty Images