Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Bibi (32) is getrouwd en moeder en zit op OnlyFans: ‘Seks voor de camera doe ik niet, maar zeg nooit nooit’

Bibi (32) is getrouwd en moeder en zit op OnlyFans: ‘Seks voor de camera doe ik niet, maar zeg nooit nooit’

Bibi (32) is getrouwd en moeder en zit op OnlyFans: ‘Seks voor de camera doe ik niet, maar zeg nooit nooit’

Wie zijn de vrouwen op OnlyFans die geld verdienen met het showen van zichzelf? Nou, een moeder van drie kinderen, een danseres en een student psychologie bijvoorbeeld. “Ik ben er heel open over, ook naar mijn kinderen toe. Wat ik doe, doe ik online. In real life doe ik níéts met andere mannen.”

Bibi (32, eigenares dansschool) is getrouwd en moeder van een dochter van 5. Sinds dit voorjaar zit ze op OnlyFans en sinds kort ook op FanCentro, een soortgelijk platform.

“In 2007 deed ik mee aan de competitie ‘De mooiste billen van Nederland’. Mijn man Kevin had me op-gegeven, hij is gek van mijn kont. Ik had het niemand verteld, vond het toch een beetje gek. Maar toen ik won, was er geen houden meer aan; het kwam behoorlijk in de media. Voor mij was het iets leuks om aan mee te doen, ik heb wel een beetje die yolo-instelling. Dat ik sindsdien niet meer uit de schijnwerpers verdwenen ben, had ik nooit verwacht. Zo stond Rutger van Geen Stijl ineens bij ons op de stoep, onwijs leuk. Als we iets dichter bij de Randstad hadden gewoond, was ik vaker op mediaverzoeken ingegaan, maar we wonen in Limburg. Het is bijna niet te doen elke keer op en neer te reizen.

‘Seks voor de camera doe ik niet, maar zeg nooit nooit natuurlijk’

Toen vloggen net hip werd, zei Kevin dat dit ook echt iets voor mij was. Maar ik had het hartstikke druk met onze dansschool, dus liet ik het plan varen. Drie jaar later stapte ik alsnog in en werd mijn YouTubekanaal meteen een enorme hit. Toen YouTube strenger en strenger werd, kreeg ik allemaal claims aan mijn

broek. Die hadden te maken met de rechten van de muziek onder mijn filmpjes. Ik kon niets meer met mijn Youtubekanaal. Geen filmpjes plaatsen, niks. ‘Waarom begin je niet op OnlyFans?’ stelde Kevin begin dit jaar voor. Nu luisterde ik wel meteen naar zijn advies.

Ik schreef me in, maar zei dat tegen niemand. De dag nadat ik mijn eerste drie foto’s uploadde, had ik twee fans. Vanaf dat moment bleef het groeien. Ik vind social media echt hartstikke leuk, maar als ik alle berichten op Snapchat, Facebook en Instagram moet beantwoorden, heb ik daar een dagtaak aan. Bij OnlyFans krijg ik ervoor betaald en daardoor kán ik die reacties ook geven.”

Geld is niet alles

“Mijn content is wel sexy getint, maar ik ben eigenlijk heel preuts. Seks voor de camera doe ik niet, maar zeg nooit nooit, natuurlijk. Volledig naakt gaan, past niet bij me. Ik ben meer van het teasen en mannen gek maken. Afspraken heb ik met Kevin niet echt gemaakt, we vertrouwen elkaar volledig. Geld is niet alles. Als iemand bijvoorbeeld honderd euro biedt om mijn tepel te laten zien, weiger ik dat. Als ik dat al zou doen, moet het volledig mijn eigen keuze zijn.

Ik merk dat de feedback die ik van mijn fans krijg me zo veel zekerder maakt. Iedereen is heel positief. Waar ik voorheen in de kleedkamer moeilijk deed als ik me moest omkleden, trek ik nu veel makkelijker mijn beha uit waar de andere danseressen bij zijn.

Lees ook:
Eva (38) laat haar eitjes invriezen: ‘Natuurlijk heb ik geen garantie op een kind, maar als ik niets doe, sowieso niet’

Tijdens de afgelopen maanden heb ik veel van mijn fans echt leren kennen. Ze voelen als vrienden. Als er iemand binnenkomt met: ‘Hoi, heb je naakt?’, haak ik al snel af. Op die manier hoeft het voor mij niet.

Mijn omgeving staat achter me, ze kennen me natuurlijk al langer dan vandaag. Als ik dans, sta ik ook regelmatig in een te klein broekje met een te kleine bikinitop op het podium. Waarom ook niet? Ik ben jong en geniet graag van het leven. Als mijn dochter er oud genoeg voor is, vertel ik haar wat ik doe. Ik heb niets voor haar te verbergen en ik sta volledig achter de content die ik maak.”

Naast Bibi werken Kate en Roxy ook voor OnlyFans. Hun verhalen lees je, in Flair 49-2021, de editie die t/m 14 december in de schappen ligt. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen (of nabestellen) kan hierOp de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

tekst Hester Zitvast | fotografie Petronellanitta