seks buren Beeld Getty Images
seks burenBeeld Getty Images

Opgebiecht: ‘We hebben stiekem seks in het huis van de buren’

Laura (31): “De eerste keer gebeurde het spontaan. Onze buren gingen op vakantie en vroegen of wij de post en de planten wilden doen. Geen probleem natuurlijk. De eerste dagen deed ik het alleen, maar die ene keer liep mijn vriend met me mee. Ik gaf de planten water en Max liep naar boven. ‘Kom eens!’ riep hij. Hij was in de slaapkamer. Toen ik boven kwam, pakte hij me vast en gooide me speels op bed. Dat leidde tot seks. En het was niet de laatste keer…”

“Max en ik hebben een prima seksleven. We zijn al zes jaar samen, maar doen het nog steeds dagelijks. Sleur kennen we niet. We hebben ook onze manieren om het spannend te houden. Zo doen we het af en toe buiten; op een zomeravond in het park in de buurt. Niemand die het ziet, maar de gedachte ontdekt te kunnen worden geeft een kick.

Als we op een feestje zijn, duiken we weleens samen het toilet in. De auto op een parkeerplaats langs de snelweg - liefst overdag, haha - heeft ook wel iets. Allemaal prima. Maar ik denk dat seks in het bed van de buren eigenlijk te ver gaat. Ik kan die mensen bijna niet meer normaal aankijken.”

Seks bij de buren

“We wonen al drie jaar naast elkaar en hebben goed contact. Niet dat we de deur platlopen, maar we zijn er voor elkaar. We hebben ook avondjes samen geborreld en dat is gezellig. Toen mijn buurvrouw Loes dus vroeg of ik hun planten wilde verzorgen, was dat prima. Ik ben het meest thuis, zoiets komt op mij neer. Totdat Max dus een keer meeliep…

Die keer in het bed van de buren wond me net zo op als hij. Het was spannend, maar niet relaxed. We waren gehaast, hadden onze kleren nog half aan en vestigden ter plekke een snelheidsrecord. Het bed was gelukkig al gekreukeld voordat wij erop hadden gelegen, dus simpel de dekbedden rechttrekken was voldoende. We hadden er geen zooitje van gemaakt. Na inspectie zag alles er goed uit en gingen we naar ons eigen huis.

De buren hebben bij thuiskomst ook niets gemerkt en kwamen ons bedanken voor de goede zorgen met een fles likeur uit Italië. Ze deden meteen een drankje bij ons, terwijl Max en ik ondeugende blikken uitwisselden. Ze moesten eens weten! Toen ze weggingen en wij meeliepen naar de deur, was de deur nog niet dicht of Max en ik trokken de kleren van elkaars lijf in de gang. Staand tegen de muur heeft hij me genomen. Kennelijk wond het hem nog steeds net zo op als mij. ‘Van mij mogen ze vaker op vakantie,’ riep Max nog lachend.”

Eerst het bed, toen de bank

“Een paar maanden later hadden we mazzel: de buren gingen een lang weekend naar Londen. Donderdag weg en zondag terug, dus ik zou alleen zaterdag even langsgaan. Dat liep anders. Die donderdagavond gingen we samen naar de buren. De planten hoefden nog geen water, ze waren net weg. We gingen meteen door richting slaapkamer. Max werd wild toen hij zag dat ik zijn favoriete lingerie aanhad – ja, ik was voorbereid. We hadden een heerlijke vrijpartij. Deze keer namen we de tijd.

Vrijdag deden we het er weer. Ik weet nog dat Max voorstelde om even te douchen samen, maar dat vond ik te ver gaan. Op zaterdag zijn we nog wel teruggegaan. Toen hebben we het bed gelaten voor wat het was en het op hun bank gedaan.

Loes kwam me een dag na thuiskomst bedanken en uitnodigen voor een etentje. ‘Gezellig!’ En zo zaten we diezelfde week nog met een wijntje op hun bank, waarop wij het dat weekend meerdere keren hadden gedaan. En je snapt wel hoe die avond eindigde. Nee, ik klaag niet over ons seksleven. Toch vind ik het lastig tegenover onze buren. Ze zijn zo lief en hebben alle vertrouwen in ons. Maar wij kunnen niet wachten tot ze weer op vakantie gaan...”

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden