truth or dare Beeld Getty Images
truth or dareBeeld Getty Images

Opgebiecht: ‘Tijdens truth or dare zoende ik met de beste vriend van mijn vriend’

Jasmijn (33): “Afgelopen oudejaarsavond vierden we met onze vriendenclub bij Joyce en Tom, de beste vriend van mijn vriend Sean.”

“Onze oud-en-nieuwfeestjes zijn al een paar jaar hetzelfde omdat we het allemaal leuk vinden: eerst uitgebreid eten, waarvoor iedereen wat maakt, en daarna spelletjes. De televisie blijf uit, daar hebben we in het verleden over gestemd. Eén vriend zet een popquiz in elkaar, soms gaan we sjoelen en als we wat verder in de nacht zijn, komt het onvermijdelijke truth or dare aan bod. Dan zit er natuurlijk al wel de nodige drank in, anders is dat niet leuk.”

Truth or dare

Truth or dare is altijd lachen, gillen, door elkaar heen schreeuwen en verontwaardiging. Ik kreeg deze keer een dare-kaartje waarop stond dat ik degene die recht tegenover me zat gepassioneerd moest zoenen. Dat was Tom. Volgens mij verwachtte iedereen dat ik zou weigeren en voor de volgende kaart zou gaan, maar ik liet me niet kennen. Dus ik stond op, ging bij hem op schoot zitten en zoende hem. Ik zoende echt, mét tong en hij zoende terug.

Dat was zo lekker dat ik mezelf verloor. We gingen door totdat er een paar begonnen te klappen en er ‘Oooeee’ en ‘Wow!’ klonk. Ik hoorde Sean boven de anderen uit: ‘Hé, wat dacht je ervan?’ We stopten, moesten allebei lachen, ik gaf Tom een high five en ging terug naar mijn plek. Het zorgde voor nogal wat opschudding; ik zag de meesten lachen, maar Joyce – Toms vriendin – was not amused. Ze wierp een boze blik mijn kant op. Ik riep: ‘En dooorrrr!’ en we speelden verder.

Sean deed helemaal niet moeilijk, wij kunnen dat wel hebben van elkaar. Hij speelde dat hij beledigd was, maakte nog wat opmerkingen als ‘Lekkere vriendin heb ik’, maar ik wist dat het grappig bedoeld was.”

Vuurwerk

“Tom en ik wisselden nog wat blikken uit. Ik kreeg het idee dat hij ook had gevoeld wat ik voelde: vuurwerk! Dat was geen lullig zoentje geweest, het was echt pats-boem, wat gebeurt hier?! Het kan aan de drank hebben gelegen, maar het liet me niet los.

Het was al tegen vijven toen we weggingen. Buiten namen we afscheid van iedereen en bedankten Joyce en Tom. Toen ik Tom een hug gaf en een zoen op zijn wang, zei hij: ‘Hé, jij kunt veel beter!’ Sean moest lachen, tilde me op en nam me mee: ‘Zo, het is over tussen jullie!’ Wij op de fiets, de reactie van Joyce heb ik niet meer gezien.

Het is nog maar kortgeleden, maar het houdt me bezig. Die zoen maakte zo veel indruk en smaakte zó naar meer, hoewel ik me echt niet aangetrokken voel tot Tom. Ik heb hem sindsdien nog niet gezien, maar ik ben benieuwd of hij er nog over begint. Ik wil er verder niks mee, maar dit was zo raar om mee te maken.”

Deze Opgebiecht komt uit Flair 04-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

truth or dare Beeld Getty Images
truth or dareBeeld Getty Images
Valerie van der MeerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden