personal trainer minnaar Beeld Getty Images
personal trainer minnaarBeeld Getty Images

Opgebiecht: ‘Mijn personal trainer is mijn minnaar’

Linda (29): “Het is nu dik een halfjaar aan de gang en ik voel me er niet eens schuldig over. Ik doe het eens per week met mijn personal trainer, Michael. Hij is gekoppeld aan de sportschool waar ik sinds die tijd ook train. Wat het verhaal nog best komisch maakt: ik ben daar terechtgekomen omdat mijn vriend Jim dacht dat sporten goed voor me zou zijn. Maar dat het zó goed zou zijn, had hij vast ook niet kunnen bedenken.”

“Jim is een echte sportfanaat. Voetbal, surfen, klimmen en minstens twee keer per week naar de sportschool. Ik ben het tegenovergestelde. Zit ’s avonds liever op de bank een serie te kijken of ik spreek af met vriendinnen. Jim barst altijd van de energie en dat moet er duidelijk uit.

Een tijd geleden zei hij dat ik ook eens wat moest gaan doen, dat zou goed voor me zijn. Ik klaagde weleens over pijn in m’n onderrug en hij wist de oplossing: de sportschool. Als ik mijn spieren trainde, zou ik er vast minder last van hebben.

Omdat ik de oefeningen wel goed moest doen en niet zomaar wat kon aanklooien, raadde hij me aan een personal trainer te nemen. Hij kende wel een goede uit zijn sportschool: Michael. Ik vond het onzin, dacht dat ik net zo makkelijk met Jim kon meegaan, maar dat werkte volgens hem niet. Dit moest je doen met een vreemde, die kon beter en strenger optreden en je tot grotere prestaties brengen. Nou, dat heb ik gemerkt.”

Knappe personal trainer

“Ik was vrij snel overtuigd van het sportschoolverhaal; ik zat er zelf ook al langer aan te denken dat ik iets moest gaan doen. Dus ging ik mee met Jim, schreef me in bij de sportschool en… ontmoette Michael. Echt zo’n gast zoals je het verwacht: heel sportief natuurlijk, geweldig lijf, mooie kop en onwijs aardig. Een beetje te glad, dacht ik wel meteen. Hoewel ik onder de indruk was.

Trainen met Michael was leuk. Zwaar ook, want als je echt niet meer kunt, dan weet hij toch nog iets meer uit je te persen. Dat is natuurlijk wat Jim bedoelde en daar moest ik hem gelijk in geven. Alleen vanaf de eerste keer samen sporten merkte ik al dat Michael wel erg geïnteresseerd was. En me misschien net iets vaker aanraakte dan nodig was. Ik zat daar niet mee, vond het zelfs prettig.

Ik denk dat het bij de vierde keer trainen was dat hij de hele tijd aan me zat. Die keer stond hij steeds heel dicht bij me, zelfs zo dichtbij dat, toen hij achter me stond, ik kon voelen dat hij opgewonden was. Dat werd ik er ook van. Toen ik klaar was met trainen, vroeg hij wat me mankeerde in mijn nek. Dat kon hij er zo uit masseren, zei hij, en vervolgens nam hij me mee naar het kamertje van de fysiotherapeut.”

Seks in het kamertje van de fysio

“Hij deed de deur op slot en keek me vragend aan. Ik wist wat hij wilde en ik wilde dat ook. Daar, in dat kamertje, hebben we dus heerlijke seks gehad. Snel, maar zo lekker. En het herhaalt zich nu wekelijks. We sporten, hij probeert ervoor te zorgen dat hij na mij geen andere afspraak heeft en vervolgens duiken we het kamertje in. We doen het ook weleens in het hokje van de zonnebank.

Sporten is dus voor mij een heel leuke bezigheid geworden. Het uurtje trainen samen kan ik prima opbrengen. We doen heel gewoon tegen elkaar, ik weet zeker dat er niemand is die het doorheeft. Jim is verbaasd dat ik het sporten zo goed volhoud en er niet eens over klaag. Hij moest eens weten! Ik train altijd op maandagmorgen, dan zit hij op zijn werk. Dus ik hoef ook niet te vrezen dat we elkaar tegenkomen.

Jim vroeg laatst nog: ‘Gaat goed, hè, met die Michael? Hij heeft veel verstand van trainen, maar ook van goede voeding en zo.’ Ik moest lachen en dacht alleen maar: en van nog veel meer. Het stomme is dat ik me er niet eens schuldig over voel. De seks met Michael is heel anders dan met Jim. En hij heeft ons uiteindelijk gekoppeld, zíjn schuld dus. Zelf denk ik dat Michael het met meerdere vrouwen doet. Dat kan me eigenlijk niks schelen. Ik geniet ervan en het maakt het sporten meteen een heel stuk leuker.”

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Rianne SepersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden