zagen Beeld Getty Images
zagenBeeld Getty Images

Opgebiecht: ‘Klussende mannen vind ik opwindender dan wat dan ook’

Robine (36): “Mijn vriend is CEO bij een succesvol bedrijf, hij gaat altijd netjes in overhemd en pak de deur uit. Ik weet dat dat op veel vrouwen een bepaalde aantrekkingskracht heeft. Ik hoor zelfs vriendinnen zeggen dat Sven er altijd zo goed uitziet. Leuk om te horen en ik geef toe dat hij ook strak gekleed is, maar ik heb niks met die pakken.”

“Ik hou zielsveel van hem, maar ik zie ’m liever in een spijkerbroek en T-shirt. Ik val zelf altijd op mannen in een wat ruigere outfit. Ik heb jaren terug een flirt van een paar weken gehad met mijn huisschilder. Ik zal nooit vergeten dat ik zijn vrolijke gezicht en zijn gespierde lijf zag op de steiger voor mijn huis. Het werden heel wat kopjes koffie samen en uiteindelijk werd het meer. Niet dat het ooit serieus was, maar het was wel leuk voor tussendoor.”

Klussende man is moeilijk te weerstaan

“Toen had ik geen relatie, dus was het geen probleem. Kort daarna viel ik voor een standbouwer op mijn toenmalige werk, met hem heb ik een onenightstand gehad. Later ben ik nog eens als een blok gevallen voor een loodgieter, met wie ik geweldige seks had. Toen had ik wel een relatie. Mijn ex is er nooit achter gekomen, we gingen toen al niet meer zo goed. Het is duidelijk: ik vind een man die aan het klussen is en interesse toont moeilijk te weerstaan.”

Enkel seks-materiaal

“Een vriendin zei ooit: ‘Ze zijn enkel seks-materiaal voor je, geen relatiemateriaal’ en daarmee heeft ze een punt. Het is voor mij pure lust. Sven weet niet dat ik tijdens een eerdere relatie ben vreemdgegaan en weet niets van mijn zwak voor gespierde mannen in kluskleding. Dat wordt nog spannend, want hij wil een serre aan de kamer laten bouwen. Onlangs kwam er een aannemer thuis om de boel te checken zodat hij een offerte kan maken. Niet het type waarop ik had gehoopt, dus dat viel eigenlijk wat tegen. Het is dubbel: ik zie best op tegen de zooi van een verbouwing.”

Extreem opwindend

“Aan de andere kant verheug ik me stiekem op die werklui bij ons thuis. Sven hoeft zich heus geen zorgen te maken, de tijd dat ik werk maakte van klussers is wel voorbij. Hij is de liefde van mijn leven, ik moet niet eens denken aan seks met een ander. Maar ik moet wel eerlijk zeggen: ik vind het helemaal geen straf om straks tussen die werkmannen te zitten. Ik kan er niks aan doen, ik vind ze gewoon extreem opwindend. Ik zal Sven nooit bedriegen, dat weet ik zeker, maar ik vertel hem ook niet dat ik me nu al verheug op het uitzicht dat ik de komende tijd in huis zal hebben…”

Deze Opgebiecht komt uit Flair 3-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Valerie van der MeerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden