Piet Beeld Getty Images
PietBeeld Getty Images

PREMIUM

Opgebiecht: ‘In de gymzaal had ik seks met de piet’

Marije (30): “Elk jaar als ik de pepernoten weer in de winkels zie liggen, kan ik maar aan één ding denken: die middag waarop ik seks had met piet.”

“Ik was student aan de pabo en had een goede stageplek in een dorp vlak bij mijn woonplaats. Heel relaxed dus. Ik had daar leuke collega’s, en met Mike kon ik het vanaf dag één goed vinden. Hij was de conciërge, een paar jaar ouder dan ik en we hadden precies hetzelfde gevoel voor humor. We liepen veel te geinen samen.

Er hing ook wel een bepaalde spanning tussen ons; we vonden elkaar meer dan leuk. Maar hij had een relatie en ik was toen ook al met mijn vriend Niels, dus het was uitgesloten dat er iets zou gebeuren. Daar was ik ook niet mee bezig, want ik was niet verliefd op Mike.”

Seks met piet

“Die bewuste 5 december werd er sinterklaas gevierd op school. Ik zou er die dag eigenlijk niet zijn, maar omdat ik het feest te leuk vond om te missen, bood ik aan om te komen helpen. Toen wist ik nog niet dat Mike een van de pieten zou zijn; ik stond iemand te schminken toen hij in een pietenpak kwam aanlopen. Terwijl ik hem even later schminkte, vond ik dat best spannend. Ik was al onder de indruk van hem en nu moest ik ineens aan hem zitten en maakte hij ook nog allerlei leuke grapjes.

Sint ging alle klassen langs en de pieten liepen rond door de hele school. Het waren er veel, maar natuurlijk hield ik Mike in de gaten. Hij was superlief met de kinderen en ik merkte dat hij mij ook in het oog hield. De middag werd afgesloten met een feest in de aula. Daar werd gezongen door de kinderen, terwijl Sint op het podium zat. De pieten dansten tussen de kinderen.

Mike kwam naar mij toe en vroeg: ‘Wie is deze leuke juf?’ Hij pakte mijn hand en begon, tot grote hilariteit van de kinderen, met me te dansen. Toen Sint werd uitgezwaaid en iedereen chaotisch door elkaar liep, kwam Mike naar me toe en zei dat hij een idee had: snel!”

Seks in de gymzaal

“Hij liep de aula uit en ik ging met hem mee. Mike haalde een sleutelbos tevoorschijn en deed de deur van de gymzaal open. Hij duwde me naar binnen, naar het hok waar gymtoestellen stonden. Moeiteloos vond hij de weg tussen springplanken en tassen vol hockeysticks door naar de stapels met matten. Daar duwde hij me tegenaan en toen zoende hij me.

Natuurlijk deed ik mee, de spanning tussen ons was die middag zo hoog opgelopen. Dat stiekeme gedoe vond ik ook enorm opwindend en ik twijfelde geen seconde: we gingen ervoor! Het was spannend, maar ook komisch. Ik zie hem nog staan met zijn pofbroek op z’n knieën! We hadden heel snel seks. Het was kort, maar een van de opwindendste dingen die ik ooit meemaakte.

Mike ging naar de lerarenkamer, ik vertrok vrolijk naar huis. Niemand kent dit verhaal. Natuurlijk had het verkeerd kunnen uitpakken: hij conciërge, ik stagiair en dan seks in de gymzaal… Nee, dat had vast geen goede stagebeoordeling opgeleverd.”

Deze Opgebiecht komt uit Flair 48-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Valerie van der MeerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden