tinder Beeld Getty Images
tinderBeeld Getty Images

Opgebiecht: ‘Ik heb mezelf helemaal verloren in die tinderliefde’

Suzanne(34): “Impulsief ben ik altijd geweest. Ik zie mezelf als een stuiterbal: hoge pieken, flinke dalen en sommige mensen zullen me onberekenbaar of vermoeiend vinden. Ik kan mezelf in no-time in iets verliezen en ik heb weer eens gemerkt hoe fout dat kan uitpakken.

Ik ben een gescheiden moeder met een zoontje van vijf. Sam en ik hebben het fijn samen en inmiddels is het contact met zijn vader ook weer oké. Rond kerst en oud en nieuw ging Sam drie weken met mijn ex naar Canada voor familiebezoek. Ik wist dat Sam in goede handen was dus dat was prima. Kerst in m’n uppie vond ik niet leuk, maar ik tilde er niet zo zwaar aan.

Tinder-daten

Toen het zover was, besloot ik weer eens op Tinder te kijken. Deels uit verveling, maar ook omdat ik al een jaar geen seks meer had gehad. Ik vond het leuk om te zien dat ik nog goed in de markt lag en mijn eerste afspraak was meteen verbluffend. Jip is drie jaar ouder dan ik, een superleuke vent en is net als ik gescheiden alleen heeft hij geen kinderen.

Het zat direct goed tussen ons. Hij had ook geen verplichtingen met kerst en zo gebeurde het dat onze eerste date drie dagen duurde. Tegen mijn gewoonte in kwam hij bij mij thuis want waar kun je anders afspreken op eerste kerstdag? Derde kerstdag ging hij weer weg maar niet voor lang. Het was super, ik was vreselijk verliefd en we hadden geweldige seks. Ik wist: dit was meant to be, ik was zó happy.

Will you marry me?

Oud en nieuw vierden we samen en al kende ik hem pas een week: hij ging op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk. Ik zei ja en we bleven in die heerlijk roes van verliefdheid, veel drank en enkel oog voor elkaar. Toen ik een vriendin belde om te vertellen over Jip reageerde zij met: ‘Wat nu weer? Jij gaat NIET trouwen, gek!’ Ze zei dat Sam over een paar dagen terug zou zijn en dat Sam en Jip elkaar nog niet eens hadden ontmoet. Hallo realiteit, welkom terug op aarde.

Ik wist dat ik weer te hard van stapel was gelopen maar Jip beweerde dat wat wij hebben maar één keer voorkomt in je leven. Dit was te bijzonder om te negeren. Ik geloofde dat en we hadden nog een paar geweldige dagen. De dag voordat Sam terugkwam, zag ik Jip voor het laatst. Hij zou snel langskomen om Sam te ontmoeten maar kennelijk heeft hij het stikbenauwd gekregen.

Hij lijkt van de wereld verdwenen. Hij heeft alleen een paar appjes gestuurd dat hij even wat ruimte nodig had. Dat is nu bijna twee maanden geleden en hij reageert nergens meer op. Ben ik zo naïef geweest, moet ik geduld hebben of moet ik me oprecht zorgen om hem maken?”

Deze Opgebiecht komt uit Flair 09-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Valerie van der MeerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden