Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Opgebiecht > Opgebiecht: ‘Ik heb gezoend met de vader van mijn vriend’

Opgebiecht: ‘Ik heb gezoend met de vader van mijn vriend’

Opgebiecht: ‘Ik heb gezoend met de vader van mijn vriend’

Tamar (31): “Vier jaar ben ik met Boy, de leukste man die ik ken, en als het aan mij ligt blijven we voor eeuwig samen. Ik kom dus ook al jaren bij zijn ouders. Zij zijn super chille mensen, met wie ik goed kan opschieten. Nou is er laatst iets gebeurd waarvoor ik me vreselijk schaam: de vader van Boy en ik hebben dronken gezoend op een feestje…

Niemand weet ervan en niemand heeft het gezien. Dat moet ook zo blijven, hoewel ik het vreselijk vind om een geheim te hebben voor Boy. Hij is het beste wat me is overkomen, we hebben zo veel plezier en we zijn aan elkaar gewaagd. Toen we elkaar ontmoetten, wist ik: dit is hem! De man die voor mij gemaakt is, het was liefde op het eerste gezicht, een klik van beide kanten. Kort daarna gingen we al samenwonen en deelden we ons leven. Dat ging zo organisch, alles voelde goed. Ik ben dus heel happy met Boy en dat maakt het voorval met zijn vader misschien nog wel erger.”

Verjaardagsfeestje

“Het was op het verjaardagsfeest van zijn moeder. Boy en ik waren in de middag al bij zijn ouders om hapjes te maken en om te helpen de boel te versieren. Corona-technisch was het de bedoeling dat het een tuinfeest zou zijn, maar vrij vroeg op de avond verkaste de club naar binnen omdat het al wat fris werd. De drank vloeide rijkelijk en het was gezellig.

De ouders van Boy zijn leuke en relaxte mensen. Zijn vader, Lex, is achter in de vijftig. Ik vind hem een mooie man en ben blij dat Boy op hem lijkt. Hij is vlot en heeft iets jongensachtigs, wat ik aantrekkelijk vind. Van het begin af aan konden we het al goed vinden, maakten we altijd grapjes met elkaar. Dat weet Boy, dat ziet zijn moeder ook en dat vinden zij heel leuk. Moet je Boy zien glunderen als zijn vader en ik mensen in de maling nemen. Het klopt aan alle kanten – misschien iets te goed.”

Lees ook
Opgebiecht: ‘Na onze breuk ontdekte ik dat ik zwanger was’

En toen ging het fout

“Op het feestje liepen Lex en ik samen de tuin in om nieuwe drank te gaan halen. Allebei al veel op, melig en wankel op onze benen. Nu zeg ik: er zat duidelijk al genoeg drank in, maar dat is achteraf makkelijk praten. Lex stak een sigaret op en we roddelden wat over een neef en nog wat van die flauwigheid. Als ik het zou herhalen klinkt het niet grappig, maar wij lachten ons gek.

Uiteindelijk pakte ik twee flessen, hij een krat bier en terwijl ik me omdraaide om weer terug naar binnen te gaan, maakte ik een draai en behoedde hij me voor vallen. Dat was precies het moment waarop het fout ging. Ik belandde in één arm, hij had het krat nog vast en hield me tegelijk overeind. Het volgende moment had ik twee armen om me heen en zoenden we heftig. Niemand kon ons zien, zo achter in die tuin.

De zoenpartij duurde wel een paar minuten, alle realiteit was weggevallen. Tot ik zijn handen op mijn billen voelde en me realiseerde: dit is niet goed! We namen afstand van elkaar en moesten allebei weer lachen. ‘Foutje, sorry!’ zei Lex. Ik antwoordde dat we snel terug naar binnen moesten. Niemand heeft het gemerkt, denk ik. Schuldbewust dook ik meteen op schoot bij Boy, die met zijn broer in gesprek was. Die avond werd het tussen mij en Lex niet ongemakkelijk. Het feestje liep op zijn eind en Boy – die ook genoeg ophad – en ik konden lopend naar huis.

We zijn nu een paar weken verder en ik heb zijn ouders alweer vaker gezien. De eerste keer vond ik eng, stel dat Lex iets had gezegd… Dat bleek gelukkig niet zo en zijn gedrag naar mij toe is niet veranderd. Ik wil het laten rusten en er nooit meer op terugkomen, ik schaam me al genoeg. Wat het er echter niet beter op maakt, is dat het zoenen met Boys vader zo goed voelde…”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images