Kleine piemel Beeld Getty Images
Kleine piemelBeeld Getty Images

Opgebiecht: ‘Dronken vertelde ik dat mijn man klein geschapen is’

Nina (35): “In een dronken bui, tijdens een avondje met mijn drie beste vriendinnen, heb ik me uitgelaten over het geslacht van mijn man. ‘Nou, groot is die van Nick in elk geval niet,’ lachte ik toen in een gesprek álles over de tafel ging. Daar heb ik toch een spijt van."

“Met vriendinnen van de middelbare school hadden we een supergezellige avond in een hotel; eens per jaar plannen we een weekendje weg met z’n vieren. Hester is mijn beste vriendin en ook met Anna en Jo heb ik veel contact. Die weekendjes zijn altijd legendarisch; bijpraten, eten, drinken, shoppen en heel veel lachen. Die avond was onze eerste avond in Antwerpen en we bleven lekker relaxed in het hotel hangen. Hoe later het werd, hoe meliger we werden. ‘Doet u ons nog maar een flesje wit,’ zo’n avond.”

Dronken avond

“Anna vertelde over haar nieuwe vriend. Ze vroeg: ‘Weten jullie of het waar is wat ze zeggen over donkere mannen, dat ze meestal groot geschapen zijn?’ Ik dacht terug aan een vakantieliefde op Curaçao, begon te lachen en knikte. ‘Ik denk dat het klopt!’ bevestigde ik. ‘Ik ook!’ zei Jo en we gierden het uit. Toen Hester zei dat ze hier niet over mee kon praten, bleven we erin en zijzelf ook. Ze is namelijk lesbisch en heeft nul ervaring met mannen. Nou ja, veel meligheid dus.

Toen Jo de lengte van de piemel van haar vriend in centimeters probeerde te visualiseren, riep ik uit dat die van mijn Nick niet zo groot is. ‘Nick met de kleine pik!’ riep iemand en we lachten ons suf. Ja, ik ook… Alles ging die avond over de tafel, tot in de kleinste details. Toen de bar dichtging, namen we afscheid en vertrokken we naar onze kamers."

Pinkeltje

"De volgende morgen skipten we het ontbijt, vonden een leuk tentje en bestelden een eerste drankje. ‘Zeg, heb je Pinkeltje eigenlijk nog gesproken?’ vroeg Anna me aan tafel. De twee anderen begonnen keihard te lachen, maar ik vond het helemaal niet leuk. Anna merkte dat en verontschuldigde zich. Ze bedoelde het niet rot en zou het niet meer doen.

Ik baalde, maar vooral van mezelf. Waarom had ik het nou in de groep gegooid, daar hebben zij toch helemaal niks mee te maken? ‘Zullen we alles van gisteravond wel tussen ons houden?’ vroeg ik en gelukkig stemde iedereen toe. ‘Natuurlijk, dat is regel nummer 1!’ zei Anna en dat is ook zo. Juist het feit dat we alles met elkaar kunnen delen, maakt ons tot zo’n hecht vriendinnenclubje. Gelukkig was het snel weer gezellig en hebben we die middag verder lekker geshopt.”

Kleine piemel

"Maar bij het diner ging het opnieuw fout. We proostten en Jo hield haar pink in de lucht, terwijl ze haar glas hief. En daarna zwaaide ze nog een paar keer met haar pink naar mij. Zó irritant! Ik ben opgestaan en beledigd naar de wc gegaan. Hester volgde me. Het duurde even voordat ze me kalm kreeg.

Ik vind het zo flauw om dit steeds terug te krijgen. Er is helemaal niks mis met Nick, we hebben het prima samen en hebben ook een goed seksleven. Inmiddels weten mijn vriendinnen wel dat ze het er niet meer over moeten hebben. Ze zijn er nooit meer op teruggekomen.

Toch ben ik heel bang dat mijn uitspraak ooit bij Nick terechtkomt. Die zou ontploffen en woedend op me zijn. En terecht! Van Hester weet ik zeker dat ze nooit iets zou zeggen om me te kwetsen of in een ongemakkelijke situatie te brengen, maar van Anna en Jo moet ik nog maar zien of ze er in een aangeschoten bui in zijn bijzijn geen ‘Pinkeltje’ uit gooien…”

Dit verhaal komt uit Flair 33-2022.

Valerie van der MeerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden