Close up of passionate young asian couple having sex on bed.They are tired of sex. Beeld Getty Images/iStockphoto
Close up of passionate young asian couple having sex on bed.They are tired of sex.Beeld Getty Images/iStockphoto

Opgebiecht: ‘De vakantie die ik van mijn man kreeg, bracht ik door met een andere vent’

Lotte (35): “Ik kreeg hem cadeau van mijn man: een vakantie. Hij weet dat ik dol ben op de zon, maar heeft zelf niet zo veel met een paar weken aan het strand. Op dat moment had ik een paar drukke jaren achter de rug. We kregen twee kinderen, mijn moeder overleed onverwacht en ik was druk met mijn eigen bedrijf. Mick vond dat ik er even uit moest, omdat hij dacht dat ik tegen een burn-out aan zat. Maar in plaats van twee weken op het strand, bracht ik die tijd in bed door. Met een andere man."

"Het was mijn verjaardagscadeau: twee weken naar een resort in de Dominicaanse Republiek. Mick zei er meteen bij dat hij niet mee zou gaan. Ik vond dat verwarrend, want ik was nog nooit zonder hem weggeweest. Maar hij had wel gelijk toen hij zei dat ik te druk was en even rust nodig had. Er ging veel tijd naar de kinderen en daarnaast was ik bezig met mijn eigen webshop.

Het was te combineren, maar ik werd er gespannen van en soms werd alles me te veel. En de plotselinge dood van mijn moeder probeerde ik steeds weg te stoppen, ik kon er gewoon niet mee dealen."

Veertien dagen rust

"Mick zag dat en vond dat het tijd was om in te grijpen, maar eigenlijk had ik geen zin in een vakantie in mijn eentje. Ik zag het niet zitten: twee weken zonder kinderen. Die zijn overigens bij Mick in goede handen, daar is geen twijfel over mogelijk. Ik liet het idee even op me inwerken en werd uiteindelijk toch wel enthousiast. Opstaan wanneer ik wilde, aan het zwembad of op het strand liggen, cocktail erbij en veel boeken lezen. Het leek me steeds leuker. Dus zei ik ‘ja’ tegen veertien dagen rust.

Het moment waarop ik uit het vliegtuig stapte en die warmte voelde, wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt. Op Schiphol had ik nog staan huilen omdat ik Mick en de kinderen niet wilde achterlaten, maar de zon maakte dat ik me snel goed voelde. Het resort dat Mick voor me had uitgekozen was ook super. Het ontbrak er aan niks. Er waren heerlijke buffetten, je kon de hele dag van alles nemen, er was een zwembad en het was vlak bij het strand."

Special friend voor de vakantie

"Daar op het strand werd ik tijdens de tweede dag aangesproken door een jonge, knappe vent. Hij sprak goed Engels, vroeg waar ik vandaan kwam en of ik zin had in het gezelschap van een ‘special friend’. Ik vond hem aardig, maar begreep niet wat hij nou wilde. Daar kwam ik snel achter: hij bood zichzelf aan voor seks.

Ik werd er aanvankelijk heel ongemakkelijk van: ik, de rijke, witte toerist en hij, de zwarte, arme Dominicaan die dit misschien wel vaker deed. Alles in mij zei ‘nee’ en toch greep ik niet in toen hij naast me kwam liggen op het strand. Nog nooit gingen er zo veel gedachten tegelijk door mijn hoofd. Ik wist dat dit niet goed was, maar ik kon de verleiding niet weerstaan, hoewel ik barstte van de zenuwen en geen idee had waar dit toe zou leiden."

Seksvakantie

"Hij stelde me op mijn gemak, was superaardig en had veel gevoel voor humor. Ik treed niet in details, maar het werden twee weken vol stomende seks. Ik nam hem zelfs mee het resort in, hij zei dat dat geen probleem zou zijn. Achteraf bedacht ik pas dat hij dat wist omdat hij er vaker was geweest. Niemand in dat resort keek raar op.

Hij is die twee weken steeds in mijn buurt geweest. Hij was een beest, heeft me verwend in bed én op het strand én in de duinen én in een bootje… We hadden overal seks. Schuldig voelde ik me niet, ik had twee geweldige weken. En hij is er ook beter van geworden, ik heb hem geld gegeven. Dat boeit me echt niet.

Het afscheid vond ik nog lastig ook. Dit ging ik missen. Ik, die preutse, trouwe vrouw. Gelukkig ben ik ook veel buiten geweest, zodat ik met een lekker kleurtje op Schiphol aankwam, waar Mick en de kinderen me ophaalden. Pas later heb ik gegoogeld op sekstoerisme. Ik kende het fenomeen niet. Het verdient geen schoonheidsprijs, maar ik kan Mick alleen maar dankbaar zijn toen hij zei dat hij wel wist wat goed voor me was.”

Dit artikel komt uit Flair 19-2019.

Redactie FlairGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden