seks zakenreis Beeld Getty Images
seks zakenreisBeeld Getty Images

Opgebiecht: ‘De spannendste seks heb ik op zakenreis’

Denise (34): “Binnen het bedrijf waar ik werk, heb ik me behoorlijk opgewerkt. Ik werk er nu vier jaar, heb inmiddels veel verantwoordelijkheid, een goed salaris en ik moet met regelmaat naar het buitenland. Tijdens zo’n trip een paar jaar geleden leerde ik Jason kennen.”

“Jason is getrouwd en heeft twee kinderen, ikzelf woon al zes jaar samen met Sven. Maar niemand weet dat Jason en ik, wanneer we elkaar tegenkomen op zakenreis, heerlijke seks hebben.”Toen ik Jason voor het eerst ontmoette, zat ik in Engeland voor zaken. Hij werkt niet voor hetzelfde bedrijf als ik, maar wel voor een bedrijf waar wij veel mee samenwerken. Het was een leuke man, wat ouder dan ik, maar ik viel niet meteen voor hem. Op de tweede dag belandden we met wat Nederlanders en Engelsen in de hotelbar en daar bleven Jason en ik als laatsten over.”

Seks op zakenreis

“Die nacht deelden we voor het eerst een hotelkamer en dat was super. Heerlijk ongecompliceerde seks met iemand met wie je uiteindelijk weinig te maken hebt. We deden er allebei niet al te moeilijk over, we wilden verder niets van elkaar. Ik woonde destijds al samen met Sven en Jason was een paar jaar getrouwd. Onze collega’s hebben er niks van gemerkt.

Aan het eind van de nacht is Jason naar zijn eigen hotelkamer gegaan, we zagen elkaar pas weer bij het ontbijt. En achteraf gezien vind ik dat we wel een Oscar verdienden voor ons toneelspel. Niemand was achterdochtig. Gelukkig maar, want iedereen weet dat ik een vriend heb. Een paar van mijn collega’s kennen Sven zelfs, dus dat zou het heel ongemakkelijk maken.

Maar goed, Jason dus. Een redelijk succesvolle zakenman. Beetje glad type misschien, maar ik mag hem wel. Fijn was dat we het erover eens waren dat dit tussen ons moet blijven. Hij wil zijn vrouw en kinderen ook niet kwijt, dus zij mag niks weten. Het was duidelijk dat het ons allebei prima was bevallen, want een zakenreis later belandden we weer bij elkaar in bed. Een paar keer zelfs. Seks met Jason is zo lekker. Tegelijk hecht ik er niet te veel waarde aan, want ik wil verder niets met hem. Misschien is dat wel de reden dat het zo goed is. Alle remmen los en de volgende dag weer keurig als collega’s aan de slag. Het maakt het heel spannend.”

Een groot geheim

“Er is niemand aan wie ik dit heb verteld, ook niet aan mijn beste vriendin. Zij kent Sven hartstikke goed en zou meteen met een oordeel klaarstaan. Dat zou ik nog terecht vinden ook, al klinkt dat misschien gek. Ik weet ook wel dat het niet in de haak is wat ik doe. Het is oneerlijk en ik zou me moeten schamen tegenover Sven. Maar aan de andere kant, hoe lullig het ook klinkt: wat niet weet, wat niet deert.

Ik heb het verder goed met Sven. Hij heeft ook een drukke carrière, maar we zijn allebei tevreden met onze relatie. Ik heb mezelf in het begin best druk gemaakt om mijn gedrag. Waar was ik mee bezig? Maar weet je, het is zo ontzettend verleidelijk om steeds in herhaling te vallen. Jason en ik zien elkaar een paar keer per jaar in Engeland. Het is één keer gebeurd dat we elkaar onverwacht tegenkwamen op een conferentie in Kopenhagen. Dat was een fijne verrassing die we ook beslist gevierd hebben.

Verder is er dus geen contact tussen ons. Dat hebben we zo afgesproken, we sms’en, appen of bellen niet. Dus toen hij daar opdook en wij elkaar zagen, kon ik niet wachten tot het avond was en de activiteiten van die dag voorbij waren. Ik weet natuurlijk dat dit vast geen jaren meer gaat duren, maar vooralsnog geniet ik ervan.

Mijn schuldgevoel zet ik overboord. Wat ik met Jason heb, is zo anders dan de liefdevolle band die ik met Sven heb. Jason is lust, Sven is liefde. Natuurlijk maakt dat Jason interessant en ik moet toegeven dat de seks die ik met hem heb echt een paar stapjes verder gaat dan die met Sven. Wild en onstuimig. Ook denk ik weleens aan Jason als het me te lang duurt voordat ik weer op reis moet, maar ik zal hem nooit tussendoor bellen. We moeten afstand tot elkaar bewaren, anders maken we het onmogelijk voor elkaar en voor onszelf.”

Valerie van der MeerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden