Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Meest Gelezen > Opgebiecht: ‘Ik deed het met een beveiliger op het bureau van mijn baas’

Opgebiecht: ‘Ik deed het met een beveiliger op het bureau van mijn baas’

Opgebiecht: ‘Ik deed het met een beveiliger op het bureau van mijn baas’

Anna (31): “Ik werk in een groot kantorencomplex in de stad. Daar zitten verschillende bedrijven en het wordt in de avond en nacht bewaakt door zo’n beveiligingsdienst. Als je wilt overwerken, moet je dat doorgeven, want anders word je het pand uitgezet. Ik was dat vergeten. Toen de bewaker langskwam voor een rondje controle pakte dat anders uit dan verwacht…

Ik ken die jongen van de bewaking al jaren, hij zit vaak achter de balie als ik naar huis ga. In het begin was ik behoorlijk onder de indruk van hem, ik vond hem leuk om te zien. Maar ik heb een steady relatie, dus ik toonde verder geen belangstelling.

De ene avond

We maakten weleens een praatje of een grapje, nooit diepgaand, maar gewoon wel gezellig. Ik weet dat hij getrouwd is en vader van een jong zoontje. Ooit stond er een blad met beschuit met blauwe muisjes op de balie en ik heb er toen eentje gegeten en hem gefeliciteerd. Allemaal niks bijzonders, hoewel ik hem altijd bovengemiddeld leuk bleef vinden. Maar ik was niet met hem bezig als ik niet op het werk was. Hij was attent, maar had ook nooit toenadering gezocht. Hij gaf weleens een knipoogje, daar zocht ik niks achter. Tot die ene avond dus.

Ik werkte aan een grote campagne en had daar ongelooflijk veel lol in. Het was een geweldig project dat me veel energie gaf. Mijn collega’s waren allemaal al naar huis en ik besloot nog een uurtje door te gaan. Ik zat net in zo’n goede flow en wilde daarvan nog even profiteren. Ik zat waarschijnlijk diep verzonken in mijn beeldscherm, want ik schrok me kapot en vloog de lucht in toen ik een mannenstem ‘goedenavond’ hoorde zeggen. Hij!

Hand in mijn nek

Ik lachte en zei dat hij me liet schrikken. Dat had hij zelf ook wel door, hij zei dat dat niet de bedoeling was, maar dat hij het een aangename verrassing vond om mij daar nog aan te treffen. Vervolgens ging hij op het randje van mijn bureau zitten en begon te praten. Ik was weer opnieuw onder de indruk van hem. Mooie vent, dacht ik, van die helderblauwe ogen en het uniform dat hij aanhad, vond ik ook sexy staan. Ik keek hem aan en ik hoorde amper wat hij zei.

Voor ik het doorhad, voelde ik zijn hand in mijn nek en zijn mond op de mijne. Hij pakte me vast en nam me mee het kantoor van mijn baas in. Een ruimte zonder ramen, wel zo veilig. Heel raar, maar ik twijfelde geen seconde. Daar hebben we het gedaan, op het bureau van m’n baas. Je gelooft het niet! Snel, maar echt zo bizar lekker. De deur kon niet eens op slot.

De extra spanning die het gaf om ontdekt te kunnen worden, vond ik heel opwindend. Het duurde niet lang, maar volledig tevreden stapten we dat kantoor weer uit. Ik had geen klagen, wat een vrijpartij! Ik vroeg hem of er geen camera’s hingen en hij kon dat gelukkig bevestigen.

Geweldig

‘Ben je nog lang hier?’ vroeg hij daarna toen hij weer in zijn bewakingsrol schoot. Ik zei dat ik ging inpakken en zou aftaaien. Hij maakte zijn ronde af, terwijl ik dat bureau goed checkte of we geen sporen hadden achtergelaten. Toen ik naar huis ging, zat hij beneden achter de balie. Ik weet dat daar wel camera’s hangen en deed alsof er niks was gebeurd.

Ik wenste hem een goede avond verder en ging naar huis. Het had mij zó goed gedaan, ik zat echt zingend op de fiets naar huis. Daar vroeg mijn vriend waarom ik zo blij was en ik zei dat het project geweldig liep en dat het vast een succes zou worden. Geen woord van gelogen, maar daar kwam mijn goede humeur niet vandaan.

Ik ga dit niet aan mijn vriend opbiechten. We zijn al lang samen en het klinkt waarschijnlijk niet geloofwaardig als ik het zeg na zo’n verhaal, maar ik ben echt gelukkig met hem. We hebben een superleuk leven samen. Mijn gedrag was voor mezelf ook een verrassing. Het valt niet goed te praten en het klinkt misschien wel heel mannelijk, maar ik wil er niet te veel waarde aan hechten. Aan de andere kant merkte ik dat ik dagen vrolijk ben geweest van het ‘voorval’. Als een dergelijke situatie zich nog eens voordoet, weet ik nu al zeker dat ik niet voor mezelf insta. Ik zou het zo nog eens doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.