Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Zien: Marvel’s Jessica Jones op Netflix

Zien: Marvel’s Jessica Jones op Netflix

Zien: Marvel’s Jessica Jones op Netflix

Na het verschijnen van de eerste foto’s en delen van de trailer van Marvel en Netflix’ nieuwste superheldensamenwerking Marvel’s Jessica Jones, is nu ook de officiële motion poster te bewonderen. 

Jessica Jones

Marvel’s Jessica Jones, gespeeld door Krysten Ritter, is een voormalige superheldin die haar eigen detective bedrijf opzet nadat haar superheldencarrière aan een tragisch einde is gekomen. Met haar nieuwe baan komt ze oog in oog met mensen met bijzondere krachten in New York City, die ze met al haar kracht probeert te helpen. Jessica wordt naast de harde buitenwereld ook zwaar geconfronteerd met haar innerlijke demonen. De serie Marvel’s Jessica Jones geeft een spannend en ‘edgy’ kijkje in het leven van Jessica Jones, één van de populairste nieuwe Marvel-personages van de laatste tien jaar. Geen standaard superhelden serie met over de top actie en kleding, maar een sfeervolle en sexy detective serie met sterke vrouwen in de hoofdrol. Een echte aanrader!

Marvel

Deze nieuwe serie van Marvel is de tweede release in een reeks van vier series die exclusief te zien zijn op Netflix. Eerder verscheen al Marvel’s Daredevil en later in 2016 zullen nog twee nieuwe series volgen, Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist. Deze series zijn allemaal deel van een tijdlijn die samenkomt in een andere nieuwe serie waarin de personages van de series samenkomen, Marvel’s The Defenders.

Première

Marvel’s Jessica Jones is vanaf 20 november in zijn geheel exclusief te bekijken op Netflix. De première zal in alle landen plaatsvinden om één minuut na middernacht. Bekijk de trailer hier!