Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > ‘Wonderbaby’ komt voor crematie weer tot leven

‘Wonderbaby’ komt voor crematie weer tot leven

‘Wonderbaby’ komt voor crematie weer tot leven

In China is er onlangs een baby’tje twee maanden te vroeg geboren. Het kindje heeft drie weken in een couveuse moeten vechten voor zijn leven, maar heeft het uiteindelijk niet gered… of toch wel? Wat er een paar uur voor de crematie gebeurde was een groot wonder: het jongetje kwam weer tot leven. 

Wonderbaby

Het jongetje heeft de eerste 23 dagen van zijn leven doorgebracht in een couveuse. Daarna mocht het zoontje van Jin Hua Lu, de kersverse papa, mee naar huis. Op tijd om met familie en vrienden en Chinees Nieuwjaar te vieren! Maar nog geen twee dagen na thuiskomst, begon het kindje zijn kleur te verliezen en moesten zij diezelfde avond nog naar het ziekenhuis. Doktoren hebben geprobeerd het baby’tje te redden, maar het mocht helaas niet baten. Zijn hartje stopte met kloppen en zijn ouders moesten afscheid nemen. Gepakt in dekens werd het kindje ’s nachts in het mortuarium van het ziekenhuis ondergebracht. De crematie zou de volgende dag plaatsvinden in de Chinese stad Jinhua.

En toen gebeurde er een wonder. Medewerkers van het ziekenhuis troffen de volgende ochtend het kindje huilend aan. Het jongetje had maar liefst vijftien uur doorgebracht in het mortuarium met een temperatuur van -12 graden Celsius. Snel werd hij overgebracht naar de intensive care en terug in de couveuse waar hij tot op heden nauwlettend in de gaten wordt gehouden. De doktoren spreken inmiddels van een ‘wonderbaby’.

Bron: Mirror

Lees ook: