Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De comfortabele omafiets van fietsenopfietsen.nl voor tijdens je fietsvakantie

De comfortabele omafiets van fietsenopfietsen.nl voor tijdens je fietsvakantie

De comfortabele omafiets van fietsenopfietsen.nl voor tijdens je fietsvakantie

De laatste tijd zaten we massaal binnen. Gelukkig komt inmiddels onze vrijheid stapje voor stapje weer terug en mogen we er weer op uit. Waar sommige vakantiegangers het al aandurven om de grens over te gaan deze zomer, houden andere levensgenieters het liever nog even bij een staycation. Een huisje op een vakantiepark, naar de camping of toch op fietsvakantie. Dat laatste wordt wel heel gezellig met de comfortabele omafiets van fietsenopfietsen.nl.

Fietsvakantie

Fietsvakanties suf? Totaal niet! Ga je eigen buurt verkennen en ontdek nieuwe favorieten. Of bindt de fietsen achterop de auto en rijdt naar een toffe plek of provincie waar je nog nooit eerder bent geweest. Zo leer je ook nog eens Nederland beter kennen. Ga met je familie, je partner, de kids of neem een leuke groep vrienden mee. Als iedereen wat lekkers te smikkelen meeneemt, kan je tijdens een stop ook nog eens heerlijk picknicken. Laat de zomer maar komen!

Omafiets Altec Roma

Staat de fietsvakantie op de planning, maar heb je alleen maar een oud barrel in de garage of schuur staan? Dan heeft Flair goed nieuws voor je. Fietsenopfietsen.nl heeft een fantastische splinternieuwe fiets voor je klaar staan. Deze klassieke fiets heeft een mooie moderne uitstraling door de mat zwarte kleur. De fiets bevat een comfortabel gevormd zadel die naar hoogte verstelbaar is. De Altec Roma 28 inch werkt met een terugtraprem en heeft een bagagedrager om wat spulletjes op te vervoeren. Ook in het donker ben je goed zichtbaar met de draadloze LED-fietsverlichting. Wil je je fiets tijdens een ritje bij het gras of het strand parkeren, dan kan je gebruik maken van de klapstandaard, die met een simpele handbeweging is uit te klappen. Zo heb je geen fietsenstalling nodig.

Veiligheid eerst

Je wil natuurlijk voorkomen dat zo’n mooie fiets wordt gestolen. Met de fietssloten van Slotenspeciaalzaak hoef je je daarover geen zorgen te maken. En er is voor ieder wat wils te vinden, want de fietssloten zijn in maar liefst meer dan acht kleuren beschikbaar. Ook heeft Slotenspeciaalzaak kabelsloten beschikbaar. Het beveiligingsmiddel bestaat uit geweven staaldraad en wordt omgeven door een omhulsel van plastic. De dikte bedraagt gemiddeld anderhalve centimeter. Wil je het risico op een gestolen fiets nóg verder verkleinen? Dan is het handig om twee sloten te combineren.

Lees ook
Zo fiets je een stuk makkelijker met een lange rok of jurk

Tips en tricks

Per jaar worden er maar liefst 750.000 fietsen gestolen. Je wilt niet dat jouw spiksplinternieuwe fiets daartoe behoort, toch? Daarom sluiten we af met een paar tips om jouw fiets zo veilig mogelijk te stallen:

  1. Fiets in zicht stallen: zo kan je altijd een oogje in het zeil houden.
  2. Aan object vastmaken: bijvoorbeeld aan een boom, lantaarnpaal of fietsenrek.
  3. Kettingslot of kabel zo hoog mogelijk plaatsen: maak de dieven het moeilijker om je fiets te jatten door het slot niet op de grond te laten slingeren.
  4. Bij voorkeur twee fietssloten gebruiken: voor de ultieme veilig-en zekerheid

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: fietsenopfietsen.nl