Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 6 weetjes over het extravagante Magnum Playground-feest die je nog niét kende

6 weetjes over het extravagante Magnum Playground-feest die je nog niét kende

6 weetjes over het extravagante Magnum Playground-feest die je nog niét kende

Een week geleden, op woensdag 8 mei om precies te zijn, rukte tout bekend Nederland uit voor hét feest van het jaar: Magnum Playground. Het hotel Waldorf Astoria Amsterdam werd voor één avond én nacht volledig omgetoverd tot dé place to be onder de influencers en BN’ers die ons kikkerlandje rijk is. Last van F.O.M.O. (lees: fear of missing out) bij het zien van alle kiekjes op Instagram? Wij vertellen je een aantal details die je niét voorbij zag komen in Stories.

Als je Instagram hebt en een aantal influencers of bekende Nederlanders volgt, kan het Magnum Playground-feest je haast niet ontgaan zijn. Maar buiten het beeld van de camera’s gebeurde er ook een hoop. Benieuwd? Flair zet de leukste unknown weetjes voor je op een rij.

1. Boodschap

Bij het extravagante Magnum Playground-feest stond één boodschap centraal: never stop playing. Deze gedachte komt voort uit het feit dat Magnum vindt dat je je nooit moet laten tegenhouden door angst om veroordeeld te worden om wie je bent, of waar je van geniet. Iedereen moet volgens Magnum zijn of haar pleasure kunnen omarmen. Altijd en overal.

De tekst gaat verder onder de foto.

2. Ballenbak

De boodschap Never stop playing kwam overal weer terug. Zo was er in een van de gangen een ouderwetse maar opgepimpte sjoelbak te vinden, en was één hotelkamer zelfs omgetoverd tot één grote ballenbak. Omdat volwassen worden je niet moet weerhouden om soms weer even te spelen als een kind.

De tekst gaat verder onder de foto.

3. Paard

Er werd op een zeker moment op de avond een opgeblazen paard het publiek in gestuurd. Het paard is een referentie naar het paard van Bianca Jagger die in Studio 54 – een grote nachtclub in New York die van 1977 tot 1979 zijn deuren opende in Manhattan – op een paard de zaal in kwam rijden. Studio 54 was voor Magnum een grote inspiratie omdat ook toen al iedereen ongedwongen mocht genieten van hun eigen pleasures.

4. Genderneutraal

De toiletten die in het Waldorf Astoria Amsterdam te vinden waren, waren aangeduid met genderneutrale bordjes. Dit laat zien dat Magnum vindt dat er geen onderscheid gemaakt moet worden tussen man, vrouw of het geslachtsloze.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Flairs Vijf: 5x heerlijk lekkers om je vegan vingers bij af te likken

5. Dio – ‘Perfect’

Rapper Dio bracht voor het eerst zijn nummer Perfect ten gehore. Het liedje vertelt dat mensen niet altijd het perfecte leventje hoeven te leiden online en iedereen vooral moet doen waar hij of zij zin in heeft. Dit komt overeen met de boodschap die het ijsmerk wil vertellen met het Magnum Playground-feest.

De tekst gaat verder onder de foto.

6. Verschillende mensen

Perfect van Dio werd met een parade van verschillende mensen gezongen. Een bewust keuze, want Magnum wilde niet alleen stereotype acrobaten inzetten. Integendeel: er was veel afwisseling te zien. Van jong en oud tot verschillende huidskleuren en verschillende geslachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Fotografie: Kirsten van Santen