Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Waarom je ’s ochtends of ’s avonds moet douchen

Waarom je ’s ochtends of ’s avonds moet douchen

Waarom je ’s ochtends of ’s avonds moet douchen

’s Avonds of ’s ochtends douchen: ja, het maakt wel degelijk verschil. Heb je last van een vette huid? Dan kun je het beste ’s ochtends douchen. Heb je een droge huid? Dan kun je beter douchen voor het slapengaan. 

Vette huid

Wie last heeft van een vette huid kan de poriën het beste reinigen na een nachtje slapen. Zo spoel je al het overtollige talg weg en reinig je de huid het best.

Seintje om te slapen

Moeite met slapen? Neem dan ’s avonds een warme douche. Dit zorgt ervoor dat je lichaam een seintje krijgt dat je je opmaakt om naar bed te gaan. En je zult slapen als een roosje, beloofd.

Wake-upcall

Voel je je nog niet uitgeslapen of heb je zó goed geslapen dat je er nog niet helemaal van bijgekomen bent? Neem dan in de ochtend een douche, voor een fris gevoel en een koude wake-upcall.

Creatief

Onder de douche kom je vaak op de beste ideeën. Dit komt doordat je je ontspannen voelt. Een warme douche is te vergelijken met mediteren, je geeft in gedachten alles een plekje en dat geeft rust. Een aanrader dus om ’s ochtends te douchen als je een belangrijke dag tegemoet gaat en je in gedachten nog even het e.e.a. wilt doorlopen.

Wanneer douch jij het liefst?

Lees ook:

Bron