Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De voordelen van een handje helpen

De voordelen van een handje helpen

De voordelen van een handje helpen

Het is altijd fijn om hulp te krijgen, maar nóg fijner is het om iemand anders te helpen. Er voor iemand kunnen zijn, in voor- en tegenspoed.

Wist je dat…

… een ander helpen wonderen doet voor je zelfrespect? En wanneer dit toeneemt, groeit ook je zelfvertrouwen en dat straal je uit. Niet zo gek dus, dat business vrouwen meer voor elkaar krijgen op de werkvloer! Door een ander te helpen, word je vaak aardig gevonden en zien anderen je veelal als een positief persoon. Uit onderzoek blijkt dat daardoor andere eigenschappen die je bezit dan ook als aantrekkelijk worden gezien. En natuurlijk, wie goed doet, goed ontmoet. Door je zus uit de brand te helpen met het kerstdiner voor haar schoonfamilie, voelt zij waarschijnlijk de sociale verplichting iets terug te doen voor jou. Dat hoeft natuurljk helemaal niet, maar soms komt dat best goed uit.

Verzekeren

Een ander helpen is ook het uitgangspunt van verzekeren. Door geld in een spaarpot te stoppen, zorg je niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Precies dít, is het doel van verzekeren, maar door alle vergelijkingssites, overstapcampagnes en bodemprijzen vergeten we dat soms een beetje… Ditzo vindt het daarom tijd om meer zorg in zorgverzekeren te stoppen. Zij willen samen met jou een bijdrage leveren aan mooie en concrete oplossingen voor jeugd, gezinnen en ouderen. Lever een bijdrage van één, twee of vijf euro per maand en Ditzo verdubbelt dit bedrag. Kijk voor meer informatie op ditzo.nl/zorgmee.